Op de weg kom je vaak een groot aantal nieuwe auto’s tegen. Deze zijn makkelijk te herkennen aan hun nummerbord combinatie. Iedere van deze nieuwe auto’s kan een lease auto zijn. Maar welke van al die auto’s wordt nou daadwerkelijk door een zakelijke bestuurder gereden? Herken jij de zakelijke rijder? Vereniging Zakelijke Rijders (VZR) publiceert maandelijks een editie waarin zakelijk interessante auto’s in een bepaalde categorie worden belicht. Dit overzicht betreft de categorie auto’s met een vanafprijs tussen €25.000 en €39.000.

Overzicht meeste zakelijk geleasede auto’s (mei 2019)

In de tabel vind je een overzicht van de meest geleasede auto’s op dit moment. Verderop geven wij diverse auto’s uit dit overzicht weer.

Merk Model Aantal Bijtelling
Nissan LEAF 1.707 € 46
Kia Niro 1.588 € 53
Audi A3 1.499 € 209
Renault Kadjar Special € 189
Peugeot 3008 1.340 € 216
Mitsubishi Eclipse Cross Special € 203
Nissan Qashqai 1.284 € 193
Volkswagen Tiguan 1.162 € 231
Volvo V40 1.154 € 192
Volkswagen T-Roc 1.058 € 182

Nissan LEAF

Ervaar een slimmere, veiligere en gemakkelijkere manier om te rijden en kruip zelfverzekerd achter het stuur voor een zinderende rit met de Nissan LEAF. Het model is de meest geavanceerde elektrische auto van Nissan.

Lease vanaf € 539,- per maand!

Kia Niro

Ben je op zoek naar dynamiek én ruimte voor het hele gezin? Of wil je grenzeloos genieten én respectvol omgaan met het milieu? Hou je niet van uitlaatgassen, maar wel van sportief rijden en de modernste features? De Kia e-Niro voldoet perfect aan dit plaatje!

Lease vanaf € 545,- per maand!

Peugeot 3008

De nieuwe Peugeot 3008 SUV toont kracht en karakter. Met zijn nieuwe design weet deze SUV stoerheid en elegantie te combineren. Aan bood van de nieuwe Peugeot 3008 ben je in een hightech wereld waarin je geniet van nog intensere rij sensaties. De stoere uitstraling en de hoge instap maken deze auto ideaal.

Lease vanaf € 479,- per maand!

Nissan Qashqai

Stilstaan is achteruit gaan. Dat moet Nissan hebben gedacht bij het succes van de eerdere versie van de Qashqai. Vanuit die gedachte is de nieuwe Nissan Qashqai ontworpen. De vernieuwde auto staat wat lager op zijn wielen, maar is daarentegen ook langer en breder. Zowel van binnen als van buiten heeft de auto een make-over gehad.

Lease vanaf € 439,- per maand!

Volkswagen Tiguan

Stoer, stijlvol en ruim. Kenmerken van de nieuwe Volkswagen Tiguan. De auto staat bekend om zijn hoge zit, ideaal voor op de weg. De auto heeft een zee van ruimte en comfort, maar met designelementen die je eerder bij een coupé zou verwachten. Natuurlijk is de Tiguan uitgerust met luxe technologieën.

Lease vanaf € 475,- per maand!

Volvo V40

Optimaal genieten in Scandinavisch design? De nieuwe Volvo V40 voldoet aan al jouw verwachtingen. De auto is extra compleet uitgerust met een tal van innovaties op het gebied van connectiviteit, veiligheid én comfort. Ook kun je al jouw bagage kwijt in deze ruime auto. De bagageruimte heeft namelijk een inhoud van maar liefst 335 liter!

Lease vanaf € 445,- per maand!

Volkswagen T-Roc

De Volkswagen T-Roc leasen biedt je veel comfort & luxe tegen een scherp tarief. Met zijn nieuwe uiterlijk weet deze SUV stoerheid en elegantie te combineren. De Volkswagen T-Roc beschikt over de nieuwste technologieën en door de hoge zit, geniet je van nog intensere rij sensaties.

Lease vanaf € 419,- per maand!

Benieuwd naar ons volledige aanbod? Je vindt alle lease auto’s bij autoleasecenter.

Al meer dan 230 klanten beoordelen ons met een 8,9

Op zoek naar een zakelijke lease auto? Dan mag je bij ons professionaliteit, service en persoonlijke aandacht verwachten. Bekijk hier onze klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Team AutoLeaseCenter

Voordelig leasen? AutoLeaseCenter, uw persoonlijke leasevergelijker.

Persoonlijk contact

AutoLeaseCenter is uw persoonlijke leasemakelaar. U bepaalt waar uw lease auto aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste autolease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

AutoLeaseCenter is dé leasemakelaar voor zowel particuliere als zakelijke auto lease. Wij brengen veel leasecontracten onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw autolease wensen staan centraal bij AutoLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!