Nissan LEAF leasen? Het kan nu met de nieuwe Nissan LEAF van AutoLeaseCenter met extra actievoordeel! Ervaar een slimmere, veiligere en gemakkelijkere manier om te rijden en kruip zelfverzekerd achter het stuur voor een zinderende rit met de Nissan LEAF. Het model is de meest geavanceerde elektrische auto van Nissan. Met de Nissan LEAF lease aanbieding is dit model nu ook nog eens zeer voordelig! De Nissan LEAF leasen doe je dan ook snel & voordelig via onze website.

Wilt u gebruik maken van onze aanbieding en de Nissan LEAF leasen? Vraag dan nu een offerte aan voor de auto. Wij sturen u de offerte vervolgens binnen 1 werkdag toe. Het is ook mogelijk om de auto zelf samen te stellen met onze car configurator. Dan ontvangt u van ons een maatwerkofferte op basis van uw eigen configuratie.

Leasetarieven Nissan LEAF

De Nissan LEAF leasen kan voordelig met de aanbieding van AutoLeaseCenter! De vermelde vanaf prijs is op basis van de 
Nissan LEAF Electric 160kW / 62kWh 3.Zero Limited Edition met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages ook mogelijk. De tarieven treft u aan in ons kostenoverzicht.

Flexibele contracten

Wij werken met flexibele contracten en een uniek leaseraster! In dit raster kunt u eenvoudig de leasetarieven zien bij afwijkende looptijden en kilometrages. Hiermee komt u niet meer voor verrassingen te staan tijdens de looptijd van het contract.
Wilt u nog meer leaseaanbiedingen bekijken? Ga dan naar onze actiemodellen. Voor meer informatie over deze aanbieding kunt u natuurlijk bellen met: 053-2030150

Specificaties

Kleur Divers
Bouwjaar 2019
Transmissie Automaat
Brandstof Elektrisch
Vermogen 109 pk
Gewicht 1580 kg
Bijtelling 4%

Looptijden en tarieven

60 maanden € 539
48 maanden € o.a.
36 maanden € o.a.
24 maanden € o.a.
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen