AutoLeaseCenter
31619055620
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Welke auto leasen voor 500 euro? Zeven auto’s die hieraan voldoen!

nieuwe polestar leasen

Iemand die op zoek is naar een nieuwe lease auto kijkt naar twee dingen. Allereerst het merk. Veel mensen hebben al een voorkeur voor een specifiek merk. Maar als dit niet het geval is, kijkt me graag naar de prijs. Vaak hebben we mensen aan de telefoon die vragen ‘Welke auto moet ik leasen?’ Dit gaat meestal gepaard met een maximum bedrag dat de klant wilt betalen voor zijn of haar lease auto. Daarom geven wij antwoord op vraag: ‘Welke auto leasen voor 500 euro?’ De zeven auto’s die wij hieronder benoemen hebben alleen een startbedrag onder de 500 euro. Eventuele aanpassingen aan het leasecontract of de auto kunnen tot een hoger leasebedrag resulteren.

Welke auto leasen voor 500 euro?

De onderstaande auto’s kunt u leasen via PriveLeaseCenter.nl. De auto’s zullen oplopen in prijs.

Opel Karl

De Opel Karl is een leuke auto om mee te beginnen. Op de vraag ‘welke auto leasen voor 500 euro’ moeten we natuurlijk beginnen met de goedkoopste in ons aanbod. Een goedkope leaseauto betekent niet per definitie dat de auto slecht is. De Opel Karl is namelijk rijk uitgerust. Als u zichzelf regelmatig afvraagt ‘welke auto moet ik leasen?’ dan is het overwegen van de Opel Karl helemaal zo gek nog niet. Maar wat maakt deze auto nou zo bijzonder?
De Opel Karl is een compacte auto met een verrassend ruim interieur. Daarnaast is de auto voorzien van meer dan voldoende bagageruimte. De auto is zeer aantrekkelijk in het compacte segment. De Opel Karl is in diverse uitvoeringen beschikbaar. De auto heeft vijf zitplaatsen en beschikt over de meest moderne snufjes. Kiest u voor de Opel Karl? Diverse uitvoeringen zijn snel leverbaar. U leaset deze prachtige auto al vanaf € 178 per maand! Voor € 30 of € 35 per maand extra kunt u ook kiezen voor de Comfort of Luxe uitvoering. Lees hier meer over Opel lease.

Opel Karl leasen

Renault Twingo

Ook de Renault Twingo is een leuke en compacte auto als het gaat om de vraag welke auto leasen in 2019? De basisprijs van deze auto start bij € 209 op basis van 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar. De Renault Twingo is een compacte auto en zowel van binnen als van buiten een plaatje om te zien. De verwachting van het nieuwste model van de Renault Twingo is dat deze een van de bestverkochte auto’s zal gaan worden in het compacte segment. Door zijn grootte is de Renault Twingo ideaal voor in de stad, maar dat wilt niet zeggen dat u er niet op de snelweg mee uit de voeten zou kunnen.
Kiest u voor Renault Twingo lease bij PriveLeaseCenter? Dan hebt u keuze uit twee modellen. Beide modellen zijn rijk uitgerust, maar voor € 34 per maand extra hebt u een uitgebreide multimediasysteem, airconditioning, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels en meer! De keuze is aan u. Welke auto leasen voor 500 euro? De Renault Twingo! Lees hier meer over Renault lease.

Renault Twingo leasen

Ford Fiesta

Welke auto leasen in 2019? Een van de keuzes is de Ford Fiesta. Deze auto is modern. Hij combineert namelijk zijn sportieve looks met de nieuwste, geavanceerde technologieën. Een echt genot om in te rijden! Wij bieden maar liefst vier uitvoeringen van de Ford Fiesta aan. De standaard uitvoering heeft een levertijd van 16 weken, wat redelijk lang is. Maar de Comfort, Luxe én ST-Line uitvoering zijn allen met vijf weken leverbaar! Daarnaast hebt u ook nog de keuze uit een vijftal kleuren. Zo kunt u de auto aanpassen naar eigen inzicht en rijdt u altijd in de auto van uw dromen!
De Ford Fiesta is een speciale auto. Hij heeft namelijk een contractoptie die wij niet bij iedere auto aanbieden. Met de optie ‘Maandelijks opzegbaar na 12 maanden’ bij het contract van 48 maanden, kun u dus na een jaar kosteloos van uw leaseauto af! Ideaal in bepaalde omstandigheden, bijvoorbeeld wanneer u overweegt een huis te kopen en geen BKR registratie kunt gebruiken. Interesse in de Ford Fiesta lease als antwoord op de vraag ‘welke auto leasen voor 500 euro?’ De basisprijs start bij € 224 per maand op basis van 48 maanden en 500 kilometer per maand. Lees hier meer over Ford lease.

Ford Fiesta leasen

Smart ForFour Electric

Geeft u veel om het milieu en hebt u interesse in elektrisch rijden? Ook dan gaat de vraag ‘welke auto leasen voor 500 euro’ voor u op! Wij bieden namelijk maar liefst twee auto’s aan die aan deze criteria voldoen. De Smart ForFour Electric is er daar één van. Deze auto voldoet aan alle typische Smart eigenschappen, zoals de geringe afmetingen en een kleine draaicirkel. Toch heeft deze auto een verrassend ruim laadvolume van maar liefst 975 liter. Daarnaast is er plaats voor vier personen. De Luxe uitvoering van de Smart ForFour Electric is met vier weken leverbaar en heeft een meerprijs van slechts € 30. Deze versie heeft LED dagrijverlichting, Hill Start Assist, Climate Control, Cruise Control en veel meer extra opties dan de standaard uitvoering.
Hebt u interesse in het leasen van de Smart ForFour Electric? De Standard uitvoering start bij een maandprijs van € 259. Dit is op basis van een 60 maanden contract met 500 kilometer per maand. Natuurlijk is het ook bij deze auto mogelijk om het een en ander aan het leasecontract aan te passen, of om diverse opties aan de auto toe te voegen.

Smart ForFour Electric leasen

Citroën C4 Cactus

De Citroën C4 Cactus is een erg herkenbare auto. Met name de vorige uitvoering is erg bekend, met name dankzij zijn bumperkussens. De nieuwste uitvoering van deze auto heeft deze er niet meer standaard op zitten. Vraagt u uzelf wel eens af: ‘Welke auto moet ik leasen?’ Dan is het kijken naar de Citroën C4 Cactus zeker aan te raden. Citroën ius al jarenlang verantwoordelijk voor de meest stijlvolle ontwerpen, uitdagende trends en creatieve ideeën. Deze ideeën drukken een stempel op de autobranche zoals u die kent. De Citroën Cactus is een gedurfd en modern ontwerp waarbij ‘less is more’ continu in het achterhoofd is gebleven.
PriveLeaseCenter biedt twee uitvoeringen van de Citroën C4 Cactus aan. De basis start bij € 347 per maand op basis van 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Kiest u voor de iets luxere uitvoering? Dan betaalt u slechts € 19,50 meer per maand. Beide uitvoeringen zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren. Zo zit er altijd een kleur bij die voldoet aan uw wensen! Lees hier meer over Citroën lease.

Citroën C4 Cactus leasen

Renault Captur

Welke auto leasen in 2019? Kies de Renault Captur! Deze stijlvolle, maar toch compacte SUV heeft een hoge zit. Hierdoor is de auto erg aantrekkelijk voor een breed publiek. U kunt deze prachtige auto eenvoudig rijden door middel van private lease. Het voordeel? U hoeft niet in één keer een enorm bedrag te betalen om in de auto te kunnen rijden. Uiteraard is het mogelijk om de auto naar eigen wens samen te stellen. Toch wordt de auto standaard geleverd met dakkleur ‘Noir Etoilé’. U kunt de auto leasen vanaf € 351 per maand op basis van een 60 maanden contract en een kilometrage van 10.000 kilometer per jaar.
De Renault Captur aanbieding betreft de Energy S&S Intens uitvoering. Deze uitvoering is standaard voorzien van Cruise Control, multimedia- en navigatiesysteem, LED verlichting en Hill Start Assist. Natuurlijk heeft de auto ook een groot aantal andere standaard opties en het is zelfs mogelijk om hier uw eigen opties aan toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan diverse extra packs of all season banden.

Renault Captur leasen

BMW i3 Elektrisch

We hebben het al eerder gehad over elektrische auto’s in ons aanbod. Naast de Smart ForFour Electric hebben wij nog een bijzondere elektrische auto in ons assortiment, namelijk de BMW i3. Welke auto leasen voor 500 euro, dan kunt u ook kiezen voor deze prachtige auto. De BMW i3 is een milieubewuste, comfortabele en heerlijk rustige auto. Laadt u de auto op bij een snel-laadstation? Dan is de auto in slechts 45 minuten al voor 80% opgeladen. Daarnaast is het ook mogelijk om een thuislaadpunt te installeren, zodat u de auto ook altijd thuis kunt opladen. PriveLeaseCenter biedt twee uitvoeringen van de BMW i3 aan. Zo hebt u de 125kW en de 135kW uitvoering waar u uit kunt kiezen. Het basisbedrag voor de 125kW variant van de BMW i3 bedraagt € 458 per maand. Voor € 52 per maand hebt u de 135kW uitvoering. U komt dan wel boven het bedrag van € 500 per maand uit. De auto is verkrijgbaar in meerdere kleuren en u hebt de mogelijkheid om zelf een groot aantal opties toe te voegen. Lees hier meer over BMW lease.

BMW i3 Elektrisch leasen

Welke auto leasen voor 500 euro? Wij hebben u zeven opties gegeven van auto’s die u voor een maximum bedrag van € 500 per maand zou kunnen leasen. Uiteraard is ons aanbod nog vele malen groter. Ook voor dit bedrag kunt u kiezen uit een groot aantal private lease auto’s.

 

Disclaimer: De genoemde prijzen kunnen in de loop der tijd veranderen. Ook veranderd ons aanbod regelmatig.

AutoLeaseCenter

Lease auto's

Overig