Opel lease

Opel is bij uitstek het merk voor de zakelijke rijder, die serieus genomen wil worden op de weg en op kantoor. Opel lease biedt een aantal aantrekkelijke geprijsde leaseopties. Als u een Opel least, komt u zeker representatief voor de dag!

Full operational lease

Met Opel operational lease kunt u in de nieuwste Opel rijden, geheel aangepast aan uw wensen. U betaalt een vast bedrag per maand, gebaseerd op de looptijd van het contract en het aantal kilometers dut u jaarlijks rijdt. Als u kiest voor full operational lease zijn alle kosten inbegrepen:

  • Rente en afschrijving;
  • Houderschapsbelasting;
  • All risk- en WA-verzekering;
  • Reparatie;
  • Onderhoud;
  • Bandenvervanging;
  • Hulp bij pech en ongevallen in binnen- en buitenland;
  • Wagenparkrapportage.

U kunt er ook voor kiezen om vervangend vervoer, brandstofpas, ongevalleninzittendenverzekering, rechtsbijstand verzekering, schadeverzekering voor inzittenden en winterbanden mee te financieren. Alleen brandstof is voor uw eigen rekening. Bij netto operational lease laat u alleen de financiering regelen en zorgt u zelf voor de andere zaken. Het grote voordeel hiervan is dat Opel leasing eigenaar van de auto blijft en de wegenbelasting in het tarief is inbegrepen. Andere leaseopties zijn: private lease, financial lease en shortlease.

 

Al meer dan 230 klanten beoordelen ons met een 8,9

Op zoek naar een zakelijke lease auto? Dan mag je bij ons professionaliteit, service en persoonlijke aandacht verwachten. Bekijk hier onze klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Team AutoLeaseCenter

Voordelig leasen? AutoLeaseCenter, uw persoonlijke leasevergelijker.

Persoonlijk contact

AutoLeaseCenter is uw persoonlijke leasemakelaar. U bepaalt waar uw lease auto aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste autolease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

AutoLeaseCenter is dé leasemakelaar voor zowel particuliere als zakelijke auto lease. Wij brengen veel leasecontracten onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw autolease wensen staan centraal bij AutoLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!