AutoLeaseCenter
31619055620
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Welke chinese elektrische auto’s zijn er op de markt?

Introductie Zeekr

De Chinese automarkt heeft een indrukwekkende reeks elektrische voertuigen (EV’s) die variëren van luxe sedans tot compacte stadsauto’s. Hieronder vind je een overzicht van enkele opvallende Chinese elektrische auto’s die momenteel op de markt zijn:

Waarom een elektrische auto van een Chinees merk overwegen?

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

De elektrische auto’s van Chinese merken zijn vaak voordelig geprijsd en goedkoper dan traditionele merken. Deze lagere prijs komt soms door een iets beperktere actieradius of afwerking, maar deze auto’s bieden veel technologie, verbeterde batterijtechnologie, en zijn doorgaans zeer compleet. Inmiddels zijn er ook diverse premium Chineze automerken waarbij de afwerking op het niveau van de traditionele merken zit en de actieradius en laadsnelheid van sommige Europese merken zelfs wordt overtroffen.

Hoge kwaliteitsstandaarden

De kwaliteit van de nieuwste Chinese modellen is aanzienlijk verbeterd in vergelijking met tien jaar geleden. Ze zijn kwalitatief sterk, al zijn er subtiele verschillen in het ontwerp van het interieur en exterieur, inclusief het gebruik van verschillende materialen.

Uitstekende veiligheid

Veel nieuwe elektrische auto’s van Chinese merken scoren het hoogst haalbare: 5 sterren in de Euro NCAP veiligheidstesten. Ze zijn vaak ook uitgerust met geavanceerde veiligheids- en rijhulpsystemen.

Snelle levering

Door tekorten in de auto-industrie kan de levering van nieuwe auto’s vertraging oplopen. Chinese automerken springen hierop in met een snellere leveringstijd. Diverse modellen zijn uit (pijplijn) voorraad leverbaar en kunnen al binnen 2-6 weken geleverd worden.

Welke Chinese automerken produceren elektrische auto’s?

Onder andere de volgende Chinese automerken produceren Elektrische Auto’s:

AutoLeaseCenter

Lease auto's

Overig