Mercedes A-klasse leasen

Mercedes en luxe zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De A-klasse is een goede keuze voor mensen die een klassieke en tijdloze auto zoeken. Natuurlijk is de luxe die u gewend bent van Mercedes hier ook duidelijk aanwezig. Standaard in het leasepakket zitten het audiosysteem Audio 5 USB, een elektrische parkeerrem, het multifunctionele stuur en de radarondersteunende Collision Prevention Assist. Daarnaast zijn er nog vele opties mogelijk, zoals panoramisch schuifdak, automatische airconditioning, elektrisch verstelbare bestuurdersstoel met geheugenfunctie, verstelbare armsteun en actieve parkeerassistent. Ook bevat de Mercedes A-klasse vele essentiële veiligheidssystemen: uiteraard airbags voor de bestuurder en de bijrijder, met daarnaast kniebags, sidebags en zijdelingse airbags. Uniek is de concentratiehulpsysteem Attention Assist: als u veel op de weg zit, kan dit systeem uw leven redden! Al deze technologische innovaties en natuurlijk het sportieve design, maken van de Mercedes A-klasse weer iets bijzonders.

Mercedes A-klasse full operational lease

Er zijn verschillende mogelijkheden om zo’n prachtige wagen te leasen. Voor bedrijven en organisaties is er de Mercedes full operational lease. Dan is alles goed geregeld en hoeft u zich nergens meer zorgen om te maken. Alle kosten van de auto, zowel financiële als operationele, worden in één vast maandtarief opgenomen. Dat wil zeggen: reparatie, onderhoud en banden, all risk-verzekering, afschrijving, rente en houderschapsbelasting. U kunt er ook voor kiezen om een tankpas, winterbanden en vervangend vervoer mee te financieren. Bekijk ons aanbod voor de Mercedes A-klasse zakelijke lease.

Private lease

Voor iedereen is er nu ook Mercedes private lease. Voor een vast bedrag per maand kunt u in een Mercedes rijden. Alles is inbegrepen: verzekeringen, reparaties, onderhoud, wegenbelasting en schade. Alleen brandstof moet u zelf betalen. Private lease is vaak goedkoper dan uw huidige auto of een nieuwe auto. De kosten hangen af van het aantal kilometers dat u per jaar rijdt en de looptijd van het abonnement. Uw Mercedes private lease wordt geleverd door een lokale dealer, waar u ook terecht kunt voor reparaties en onderhoud.

Al meer dan 230 klanten beoordelen ons met een 8,9

Op zoek naar een zakelijke lease auto? Dan mag je bij ons professionaliteit, service en persoonlijke aandacht verwachten. Bekijk hier onze klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Team AutoLeaseCenter

Voordelig leasen? AutoLeaseCenter, uw persoonlijke leasevergelijker.

Persoonlijk contact

AutoLeaseCenter is uw persoonlijke leasemakelaar. U bepaalt waar uw lease auto aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste autolease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

AutoLeaseCenter is dé leasemakelaar voor zowel particuliere als zakelijke auto lease. Wij brengen veel leasecontracten onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw autolease wensen staan centraal bij AutoLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!