AutoLeaseCenter
31619055620
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Hongqi E-HS9 Lease

Op zoek naar een imposante en duurzame wagen? Maak dan kennis met de E-HS9 van het Aziatische automerk Hongqi. Binnenkort kun je bij Auto Lease Center terecht voor een Hongqi E-HS9 lease, geschikt voor zowel particulier als zakelijk rijdend Nederland. Een prachtige en duurzame wagen, waar gegarandeerd veel belangstelling voor zal zijn. Wij houden je niet langer in spanning en geven je daarom alvast een sneak peek van dit bijzondere merk. Ook vertellen wij je graag meer over onze werkwijze, zodat je weet wat je straks van ons mag verwachten.

Maak kennis met Hongqi

Binnenkort kan zakelijk en particulier rijdend Nederland terecht bij AutoLeaseCenter voor een Hongqi E-HS9 lease. Omdat onze precieze release datum nog niet vast staat, vragen wij onze klanten nog even om geduld. Toch laten wij je wel alvast kennis maken met het automerk Hongqi.

Hongqi – wat ‘rode vlag’ betekent – is het luxemerk van FAW, opgericht in het jaar 1958. Het merk stond bekend als een ervaren producent van Chinese uitvoeringen van Russische limousines. Sinds de komst van Xiu Liuping bij FAW in het jaar 2017 werden de ambities voor het automerk sterk verhoogd: door te investeren in nieuwe modellen willen zij namelijk de concurrentie aangaan in het luxe segment van de automarkt. Sindsdien zijn de modellen van Hongqi in steeds meer landen verkrijgbaar, ook buiten Azië. Vooral de E-HS9 gooit hoge ogen in het buitenland en de verwachtingen zijn dat dit model in Nederland zeker in de smaak zal vallen. Wij informeren onze klanten daarom graag over de indrukwekkende eigenschappen van de Hongqi E-HS9.

De Hongqi E-HS9

Hongqi heeft zichzelf overtroffen met de E-HS9. Deze imposante wagen beschikt over verschillende indrukwekkende specificaties, die we graag verder toelichten:

  • De E-HS9 vervoert je op duurzame wijze. Je hebt de keuze uit twee verschillende accupakketten, waarbij de actieradius 465 kilometer of 396 kilometer bedraagt. Met de E-HS9 kunnen er dus lange afstanden worden afgelegd, zonder tussendoor op te hoeven laden.
  • De E-HS9 beschikt over een prachtig interieur en exterieur. Denk aan een Two-Tone gekleurde body en een panoramisch dak. Of denk aan een Alcantara en lederen bekleding, verwarmde zitplekken en acht speakers.
  • De E-HS9 beschikt over diverse veilige functies, wat het een zeer betrouwbaar model maakt. Denk aan een Steering Wheel Memory, Blind Spot Detection, Lane Keeping Assist en meer.

Hongqi E-HS9 lease van Auto Lease Center

Voor een Hongqi E-HS9 lease zit je goed bij AutoLeaseCenter. Zodra dit model een intrede maakt op de Nederlandse automarkt, kun je via onze site een E-HS9 lease aanvragen. Bij ons ben je verzekerd van de best passende leaseoplossing, waarbij je een vast laag bedrag betaalt en profiteert van diverse inbegrepen diensten.

Hoe gaan wij te werk? Zodra de Hongqi E-HS9 online staat, dien je eenvoudig een offerteaanvraag in. Vervolgens wordt je als klant volledig ontzorgt door onze mobiliteitsadviseurs. Zij gaan namelijk aan de slag met de zoektocht naar de ideale leaseoplossing. Vervolgens ontvang je van ons een offerte voor jouw persoonlijke Hongqi E-HS9 lease. Tijdens deze zoektocht zijn wij altijd bereikbaar voor vragen en twijfels.

Liefhebbers van de Hongqi E-HS9 zullen helaas nog even geduld moeten hebben. Wie geïnteresseerd is in duurzaam rijden, kan alvast ons aanbod elektrische leaseauto’s met elkaar vergelijken. Voor vragen en updates over de Hongqi E-HS9 kan je in contact komen met ons team.

Wil jij de Hongqi E-HS9 niet missen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, dan hoor je van ons als je deze auto kunt leasen.

AutoLeaseCenter

Lease auto's

Overig