De nieuwe 100% elektrische MG ZS Comfort leasen? Het kan nu met de actie-aanbieding AutoLeaseCenter!  Het bedrijf MG heeft ervoor gekozen om ook de elektrische weg in te slaan. De nieuwe MG ZS gaat er dus niet alleen technisch op vooruit, ook heeft de auto een geheel nieuw jasje gekregen! Hij heeft een een 44,5 kWh – batterij met een WLTP actieradius van 263 kilometer en een elektromotor met 143 pk.  De MG ZS heeft een  laadtijd van 7,5 uur, ook is snel laden mogelijk. Met snel laden heeft u de auto in 36 minuten al voor 80% opgeladen.

Wilt u gebruik maken van onze aanbieding en de MG ZS Comfort leasen? Vraag dan nu een offerte aan voor de auto. Wij sturen u de offerte vervolgens binnen 1 werkdag toe. Het is ook mogelijk om de auto zelf naar wens samen te stellen. Dan ontvangt u van ons een maatwerkofferte op basis van uw eigen configuratie. De MG is nu ook beschikbaar in de “Luxury” uitvoering.

Leasetarieven MG ZS Comfort leasen

De MG ZS Comfort leasen kan voordelig met de aanbieding van AutoLeaseCenter! De vermelde vanaf prijs is op basis van de MG ZS EV Comfort 5d met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages ook mogelijk. De tarieven treft u aan in ons kostenoverzicht.

Flexibele contracten

Wij werken met flexibele contracten, met een unieke meer / minderdagenregeling. Hiermee profiteert u ook gedurende het leasecontract van de MG ZS van flexibiliteit in het contract. Dit maakt onze lease-aanbieding niet alleen voordelig, maar ook flexibel.

Wilt u nog meer lease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar het auto lease overzicht. Voor meer informatie over deze of andere aanbiedingen kunt u natuurlijk bellen met: 053 – 20 30 150

Specificaties

Kleur Divers
Transmissie Automaat
Brandstof Elektrisch
Motorinhoud 0 cc
Vermogen 140 pk
Gewicht 1466 kg
Bijtelling 12%

Looptijden en tarieven

60 maanden € 439,00
48 maanden € 459,00
36 maanden € 499,00
24 maanden € 609,00
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen