Nu het elektrisch rijden zich steeds verder ontwikkelt, doet Opel dat ook! Zo is op 23 mei door Opel de nieuwe 100% elektrische Opel Cors-E onthuld en wordt nu ook aangeboden door AutoLeaseCenter! Begin 2020 komt de nieuwe Opel Corsa-E op de markt. Maar bij AutoLeaseCenter kunt u de auto al bestellen! Bij ons kunt u de Opel Corsa-E leasen in de Launch Edition uitvoering, die zeer compleet is uitgerust! Zo beschikt de auto over Koplampen met LED, Smart kaart incl. starten zonder sleutel, een ingebouwd navigatiesysteem en is extra uitgerust met een achteruitrijcamera incl. park pilot!

Wenst u gebruik te maken van onze aanbieding en de Opel Corsa-E leasen? Vraag dan nu een offerte aan door het offerteformulier in te vullen. Wij sturen u de offerte vervolgens binnen één werkdag naar u toe! Het is ook mogelijk om de Opel Corsa-E zelf samen te stellen met onze carconfigurator. Dan ontvangt u van ons een maatwerkofferte op basis van uw eigen configuratie.

Tarieven Opel Corsa-E

De Opel Corsa-E leasen kan voordelig met de aanbieding van AutoLeaseCenter! De vermelde vanaf prijs is op basis van de Opel Corsa-E Launch Edition 100kW 5d met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere kilometrages en looptijden ook mogelijk. De tarieven treft u aan in ons kostenoverzicht.

Beschikbare kleuren

  • Diamond Black
  • Nautic Blue
  • Orange Fizz
  • Quartz Grey
  • Summit White

Wij werken met flexibele contracten met een unieke meer / minderdagenregeling. Hiermee profiteert u ook gedurende het leasecontract van de Opel Corsa-E van flexibiliteit in het contract. Dit maakt onze lease-aanbieding niet alleen voordelig, maar ook flexibel. Wilt u meer informatie over onze flexibele contracten, neem dan contact met ons op via 053-2030150.

Wilt u nog meer leaseaanbiedingen bekijken? Ga dan naar onze actiemodellen.

Voor meer informatie over deze aanbieding kunt u natuurlijk bellen met: 053-2030150

Specificaties

Kleur Divers
Bouwjaar 2019
Transmissie Automaat
Brandstof Elektrisch
Motorinhoud 0 cc
Vermogen 136 pk
Gewicht 1430 kg
Bijtelling 4%

Looptijden en tarieven

60 maanden € 455,00
48 maanden € 499,00
36 maanden € 579,00
24 maanden € 725,00
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen