Kia lease

Zorgeloos in een nieuwe Kia rijden? Geen verrassingen, een vast laag maandbedrag en alleen nog maar moeten tanken? Dat kan! AutoLeaseCenter heeft de beste Kia lease deals voor u klaar staan.

Voordelen Kia lease

Met private lease kan iedereen de nieuwste modellen van Kia rijden. U betaalt een vast bedrag per maand en daarbij is het volgende inbegrepen:

  • Wegenbelasting;
  • All riskverzekering (WA en Casco);
  • Reparatie, onderhoud, banden en onderdelen;
  • Verhaalbijstand en pechhulp door heel Nederland;
  • Vervangend vervoer mogelijk bij pech;
  • Persoonlijke dashboard en een persoonlijke app.

Het enige wat u zelf dient te betalen is de brandstof die u verbruikt.

Al meer dan 230 klanten beoordelen ons met een 8,9

Op zoek naar een zakelijke lease auto? Dan mag je bij ons professionaliteit, service en persoonlijke aandacht verwachten. Bekijk hier onze klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Team AutoLeaseCenter

Voordelig leasen? AutoLeaseCenter, uw persoonlijke leasevergelijker.

Persoonlijk contact

AutoLeaseCenter is uw persoonlijke leasemakelaar. U bepaalt waar uw lease auto aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste autolease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

AutoLeaseCenter is dé leasemakelaar voor zowel particuliere als zakelijke auto lease. Wij brengen veel leasecontracten onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw autolease wensen staan centraal bij AutoLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!