Seres lease

Over Seres

Seres lease is mogelijk bij AutoLeaseCenter. Nederland is namelijk een merk en een elektrische auto rijker. In 2016 is Seres opgericht door Martin Eberhard. Deze man was hiervoor algemeen directeur van Tesla in de periode 2003-2008. Sinds 2017 bouwt Seres elektrische auto’s in China. Het bedrijf is zelf gevestigd in de Verenigde Staten. Seres is met de Seres 3 naar Europa gekomen. Dit is het eerste en kleinste model. De Seres 3 is verkrijgbaar vanaf 37.995 euro. Ee auto heeft een 52 kWh batterij. Hiermee komt de Seres 3 maximaal 330 kilometer ver. Op dit moment zijn er nog twee andere modellen in het conceptstadium, waaronder de Seres 5 en 7. Deze drie auto’s zijn allemaal SUV’s. Via negen autobedrijven worden de auto’s verkocht met als importeur Green Mobility Group Europe. Seres heeft als missie: ‘Safety always. Easier everything. Performance ready’.

Waarom Seres lease?

Seres is een nieuw Amerikaans-Chinees bedrijf dat met nieuwe elektrische suv’s de Europese markt op gaat. De eerste Seres 3 die in Nederland is, is vergelijkbaar met de Tesla Model Y en de Kia e-Niro. Wilt u met een Seres leasen? Dat kan bij AutoLeaseCenter. Al met al is de auto sportief en vol technische kwaliteiten waarbij veiligheid, betrouwbaarheid en prestatie voorop staat.

Uitgelicht: Seres 3

Uitgelicht: Seres 5

Uitgelicht: Seres 7

Foto: Seres

Al meer dan 230 klanten beoordelen ons met een 8,9

Op zoek naar een zakelijke lease auto? Dan mag je bij ons professionaliteit, service en persoonlijke aandacht verwachten. Bekijk hier onze klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Team AutoLeaseCenter

Voordelig leasen? AutoLeaseCenter, uw persoonlijke leasevergelijker.

Persoonlijk contact

AutoLeaseCenter is uw persoonlijke leasemakelaar. U bepaalt waar uw lease auto aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste autolease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

AutoLeaseCenter is dé leasemakelaar voor zowel particuliere als zakelijke auto lease. Wij brengen veel leasecontracten onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw autolease wensen staan centraal bij AutoLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!