Seres 5 leasen, een nieuwe SUV

Seres 5 leasen

Sneeuw, gladheid, kortom: extreme weersomstandigheden. Daar is deze nieuwste elektrische SUV Coupé van Seres voor gemaakt. We verwachten de Seres 5 nog dit jaar in Nederland. De Seres 5 leasen is dit jaar nog mogelijk. Met vierwielaandrijving, een aandrijflijn van 594 pk en 1.040 Nm is deze elektrische auto voor een ander publiek geschikt dan de Seres 3. Dit betekent dat de SUV binnen 3,5 seconden op 100 kilometer per uur zit. Houd je van snelheid? Je elektrische droomauto is onderweg.

Nog meer snelheid

De Seres 5 komt waarschijnlijk ook met een range extender beschikbaar. Met deze versie zit je in een auto van bijna 700 pk, maar wel met een kleiner accupakket van 33 kWh. Tevens krijgt de elektrische auto vermoedelijk een 17-inch verticaal georiënteerde display in de middenconsole.

Een auto met indrukwekkende prestaties, met veilige en intelligente technologie. De auto is uitgerust met een lithiumijzerfosfaatbatterij, een efficiënte, veilige en duurzame accu. Alle auto’s van Seres worden met vijf jaar garantie of tot 120.000 kilometer geleverd. Ook heb je op het accupakket acht jaar garantie (tot 120.000 kilometer).

Steeds meer aanbod uit China

Auto’s uit China komen met een rap tempo naar Nederland. De elektrotrein China-Europa is op gang. Net als Aiways komt Seres met verschillende auto’s naar Nederland. De Seres 3 is inmiddels al op de Nederlandse markt en de Seres 7 is ook onderweg.

Het merk is een dochteronderneming van Chongqing Sokon Industry Group gevestigd in China, maar heeft haar hoofdkantoor in Amerika. In 2016 is Seres opgericht.

Binnenkort zal er meer informatie volgen over deze SUV. De Seres 5 leasen zal ook mogelijk zijn bij AutoLeaseCenter. Er zijn verschillende soorten lease mogelijk voor Seres. Bent u geïnteresseerd in het leasen van de Seres 5? U kan altijd contact opnemen met een van onze lease-intermediairs. Zij kunnen u voorlichten over verschillende mogelijkheden van de Seres 5. Bel 053-20 30 150 of mail naar info@autoleasecenter.nl.

Houd onze website en sociale media in de gaten voor meer! Volg ons via LinkedIn!

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!