Seres 7 leasen, dit jaar nog in Nederland!

De Seres 7 komt dit jaar naar Nederland. De Seres 7 is een elektrische cross-over. Sinds 2020 is het merk Seres naar Nederland gekomen. Met drie modellen waarvan de Seres 3 al is uitgebracht in Nederland, hebben we een nieuw elektrisch merk op de Nederlandse snelwegen. De Seres 7 kan u ook dit jaar al leasen bij AutoLeaseCenter.

Over Seres 7

Naast dat we weten dat het een volledig elektrische auto is, zijn er op dit moment nog geen uitgebreide specificaties bekend. Toch wordt wel verwacht dat deze auto een vermogen heeft van 1088 pk. De Seres 7 is te herkennen aan Sigma LED-verlichting en het vlaggenschip van Seres. Het merk wil met de Seres 7 de mensen een perfecte combinatie geven van technologie en beleving.

Seres 3 en 5

De Seres 3 is sinds december 2020 in ons land: een compacte SUV met een prijs vanaf 37.995 euro. Deze auto is vergelijkbaar met het uiterlijk van een Tesla Model Y. De capaciteit van de accu bruikbaar is 52 kWh en de auto heeft een actieradius van 270 kilometer.

De Seres 5 is een SUV Coupé. Dit jaar zal de Seres 5 nog in Nederland arriveren. Deze auto heeft vierwielaandrijving en 594 pk vermogen. Een snelle auto die in 3,5 seconden op 100 km per uur zit. De Seres 5 is een sportieve wagen geschikt voor de meest extreme weersomstandigheden.

Introductie 

Dit jaar zal het merk de Seres 5 en Seres 7 introduceren in Nederland. Binnenkort weten we meer over de Seres 7. Houd onze sociale media en website in de gaten voor meer informatie.

Bent u geïnteresseerd in het leasen van de Seres 7 of een andere soort Seres lease? U kan altijd contact opnemen met een van onze lease-intermediairs. Die kan u voorlichten over verschillende mogelijkheden van de Seres 7. Bel 053-20 30 150 of mail naar info@autoleasecenter.nl.

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!