U kunt nu de Fiat Doblo leasen bij BedrijfswagenLeaseCenter. Profiteer van scherpe tarieven en optimale service. De Fiat Doblo is een verrassend ruime en moderne bedrijfswagen. De auto is zowel van buiten als van binnen helemaal bij de tijd. Door de gunstige prijsstelling kunt u deze bedrijfswagen van Fiat ook al zeer voordelig leasen. In samenwerking met onze Bedrijfswagenspecialist kunt u uw Bedrijfswagen ook helemaal zelf naar wens samenstellen. U ontvangt dan een maatwerkofferte van ons.

Wilt u gebruik maken van de leaseaanbieding, vraag dan eenvoudig een offerte aan via onze website en wij sturen u de offerte binnen 1 werkdag toe. Wilt u zelf uw auto samenstellen? U kunt de Fiat Doblo leasen op maat en stel de auto zelf samen met onze bedrijfswagenspecialist. Heeft u hulp of advies nodig bij het samenstellen, neem dan contact op met één van onze mobiliteitsadviseurs op 053 – 20 30 150.

Fiat Doblo lease

De vermelde vanaf prijs is op basis van de Fiat Doblo L1H1 1.3MJ 80pk Actual.
Het betreft een financial lease vanaf € 169,00 per maand met een slottermijn van € 1.050,00.
Operational lease is verkrijgbaar vanaf € 249,00 per maand met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Andere looptijden en kilometrages zijn mogelijk. Dit kunt u aangeven bij de offerte-aanvraag. De Fiat Doblo leasen kan flexibel vanaf 24 maanden en tegen zeer gunstige leasetarieven.

Flexibele contracten

Wij werken met flexibele contracten met een unieke meer/ minderdagenregeling. Hiermee profiteert u ook tijdens de looptijd van het contract van flexibiliteit in het contract. Dit maakt de Fiat Doblo leasen via BedrijfswagenLeaseCenter nog interessanter. Wij hebben mogelijkheden voor midden- en kleinbedrijf en ook voor ZZP’ers. Wij adviseren u graag optimaal over de beste oplossing voor uw eigen situatie. Onze mobiliteitsadviseurs zijn te bereiken via 053-2030150.

Wilt u nog meer bedrijfswagenlease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar onze Bedrijfswagenlease-acties.

Wilt u meer informatie over bedrijfswagenlease of over onze aanbiedingen? Neem dan telefonisch contact op met één van onze mobiliteits-adviseurs op 053-2030150.

Wilt u nog andere lease vormen en aanbiedingen bekijken? Ga dan naar het autolease overzicht.

Specificaties

Kleur Wit
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 80 pk

Looptijden en tarieven

72 maanden € 169,00
60 maanden € 185,00
48 maanden € 189,00
36 maanden € 205,00
24 maanden € 239,00
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen