U kunt nu de Fiat Fiorino leasen bij BedrijfswagenLeaseCenter. Profiteer van scherpe tarieven en optimale service. De Fiat Fiorino is een verrassend ruime en moderne bedrijfswagen. De auto is zowel van buiten als van binnen volledig vernieuwd en weer helemaal bij de tijd. Door de gunstige prijsstelling kunt u deze bedrijfswagen van Fiat ook al zeer voordelig leasen. In samenwerking met onze Bedrijfswagenspecialist kunt u uw Bedrijfswagen ook helemaal zelf naar wens samenstellen. U ontvangt dan een maatwerkofferte van ons.

Wilt u gebruik maken van de leaseaanbieding, vraag dan eenvoudig een offerte aan via onze website en wij sturen u de offerte binnen 1 werkdag toe. Wilt u zelf uw auto samenstellen? U kunt de Fiat Fiorino leasen op maat en stel de auto zelf samen met onze bedrijfswagenspecialist. Heeft u hulp of advies nodig bij het samenstellen, neem dan contact op met één van onze mobiliteitsadviseurs op 053 – 20 30 150.

Fiat Fiorino lease aanbieding

De vermelde vanaf prijs is op basis van de Fiat Fiorino 1.4i 75pk Easy Pro. Het betreft een financial leasetarief vanaf € 129,00 per maand op basis van 72 maanden en een slottermijn van € 800,00. Operational lease is verkrijgbaar van € 199,00 op basis van 60 maanden en 10.000 km per jaar. Andere looptijden en kilometrages zijn mogelijk en dit kunt u aangeven bij de offerte-aanvraag. De Fiat Fiorino lease kan flexibel vanaf 24 maanden en tegen zeer gunstige leasetarieven.

ZZP’er en MKB

De leasemaatschappij hanteert een acceptatienorm met aanbetaling voor startende ondernemers. Dus ook geschikt voor startende ondernemers, ZZP’ers en MKB. Vraag naar de voorwaarden en voorraad bij onze mobiliteitsadviseurs op 053 – 20 30 150.

Flexibele contracten

Bij deze leaseaanbieding werken wij met flexibele en transparante contracten met een unieke meer/ minderdagenregeling. Hiermee profiteert u ook tijdens de overeenkomst van flexibiliteit in uw contract. Kiest u in eerste instantie voor een contract met een korte looptijd en u wilt vervolgens langer blijven rijden? Dan ontvangt u na afloop van het contract een extra korting als u langer blijft rijden. Lease de Fiat Fiorino flexibel en profiteer van veel leasevoordeel.

Nog meer aanbiedingen bekijken? Ga dan naar onze Bedrijfswagenlease-acties. Bij BedrijfswagenLeaseCenter kunt u alle merken en modellen bedrijfswagens leasen tegen concurrerende tarieven en met flexibele contracten.

Voor meer informatie over Bedrijfswagen (short)lease kunt u ook bellen met 053 – 20 30 150

Specificaties

Kleur Wit
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Benzine
Motorinhoud 1368 cc
Vermogen 75 pk
Gewicht 1070 kg

Looptijden en tarieven

72 maanden € 129,00
60 maanden € 139,00
48 maanden € 149,00
36 maanden € 159,00
24 maanden € 179,00
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen