Het leven is stukken leuker als u kunt gaan en staan waar u maar wilt. De Toyota Aygo is een compacte, stille en uitermate wendbare auto. Geknipt voor de smalle straatjes in de stad. Daarnaast weet de Toyota Aygo weet u ook te verrassen met zijn frisse, zelfverzekerde nieuwe look. U kunt de Toyota Aygo leasen bij AutoLeaseCenter voor de meest gunstige tarieven.

Wenst u gebruik te maken van onze actie-aanbieding en de Toyota Aygo leasen? Vraag dan nu een offerte aan door het offerteformulier in te vullen. Wij sturen u vervolgens de offerte binnen één werkdag toe! Het is ook mogelijk om de offerte zelf samen te stellen met onze carconfigurator. Dan ontvangt u van ons een maatwerkofferte op basis van uw eigen configuratie.

>> Snel leverbaar!

>> Soepele acceptatie!

Samenstelling Toyota Aygo

Auto: Toyota Aygo 1.0 VVT-i x-fun
Bijtelling: 22%
Fiscale waarde: € 12.844,99

Leasetarieven Toyota Aygo

De nieuwe Toyota Aygo leasen kan nu zeer voordelig met de actie van AutoLeaseCenter! De vermelde vanaf prijs is op basis van de Toyota Aygo 1.0 VVT-i x-fun met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages ook mogelijk op aanvraag.

Flexibele contracten

Wij werken met flexibele contracten, met een unieke meer / minderdagenregeling. Hiermee profiteert u ook gedurende het leasecontract van de Toyota Aygo van flexibiliteit in het contract. Dit maakt onze lease-aanbieding niet alleen voordelig, maar ook flexibel.

Wilt u nog meer lease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar het auto lease overzicht. Voor meer informatie over deze of andere aanbiedingen kunt u natuurlijk bellen met: 053 – 20 30 150

Specificaties

Kleur Divers
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Benzine
Motorinhoud 998 cc
Vermogen 71 pk
Gewicht 815 kg
Bijtelling 22%

Looptijden en tarieven

60 maanden € 239
48 maanden € 249
36 maanden € 265
24 maanden € 298
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen