Aiways U5 leasen, onderscheidend van andere EV’s?

Een automerk uit China dat in 2017 betekenis kreeg is Aiways. In november 2020 is het merk uitgekomen met een elektrische auto: de Aiways U5. Ook u kunt de Aiways U5 leasen bij AutoLeasecenter. We nemen de highlights van de auto door.

Snelheid, vermogen en prijs

Vanaf 39.995 euro is de elektrische auto verkrijgbaar. De U5 heeft een actieradius van ongeveer 335 kilometer. De 100 kilometer per uur bereik je binnen 7.5 seconden. 150 kilometer is de topsnelheid van de auto. Opvallend is het vermogen van de accu, deze ligt namelijk op 150 kW (204 pk). Dit houdt in dat binnen een korte pauze van 35 minuten de accu weer van 20 naar 80 procent is gestegen. De capaciteit van de accu ligt op 63 kWh.

Een elegant ontwerp

De U5 heeft een elegant en dynamisch ontwerp. Ook heeft het interieur een minimalistische vormgeving. Een zwevend touchscreen, centraal bedieningselement en veel ruimte zijn kenmerken van deze auto. Tevens bevat de premiumversie van de auto een panoramadak. Via Apple CarPlay kunnen smartphones eenvoudig gespiegeld worden in het touchscreen. Wanneer u met iemand rijdt die het snel koud krijgt, is dat geen enkel probleem. De auto bevat twee klimaatzones oftewel: achterin en voorin kunt u gebruikmaken van verschillende temperaturen. U kunt zowel de standaardversie als de premiumversie leasen.

Licht in de spotlights

Opvallend is de vormgeving van het licht in de Aiways U5. De auto heeft namelijk een L-vormige koplamp met over de achterkant geïntegreerde LED-achterlichten. Het zijn ’s avonds dus echte blikvangers.

Bent u benieuwd of de Aiways U5 leasen iets voor u is? U kunt deze zelf samenstellen met behulp van onze carconfigurator. U kan altijd contact opnemen met ons, ook via: 053-2030150 of  mkb@autoleasecenter.nl.

 

 

Al meer dan 230 klanten beoordelen ons met een 8,9

Op zoek naar een zakelijke lease auto? Dan mag je bij ons professionaliteit, service en persoonlijke aandacht verwachten. Bekijk hier onze klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Team AutoLeaseCenter

Voordelig leasen? AutoLeaseCenter, uw persoonlijke leasevergelijker.

Persoonlijk contact

AutoLeaseCenter is uw persoonlijke leasemakelaar. U bepaalt waar uw lease auto aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste autolease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

AutoLeaseCenter is dé leasemakelaar voor zowel particuliere als zakelijke auto lease. Wij brengen veel leasecontracten onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw autolease wensen staan centraal bij AutoLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!