Audi e-tron GT leasen

De Audi e-tron GT leasen: supersnel laden, veel performance, en een prachtige uitstraling. Sinds mei 2021 is deze auto op de markt en beschikbaar voor lease. De auto is het meest vergelijkbaar met de Tesla Model S qua afmetingen. Opmerkelijk is het snelladen: in 20 minuten is de accu weer voor 80 procent opgeladen.

De Audi e-tron GT

De prijs van de elektrische auto is vanaf 146.295 euro. De accu van 90 kWh, is goed voor een actieradius van ongeveer 405 kilometer (WLTP). Zoals hierboven is verteld, is het snelladen opmerkelijk bij deze auto. Het snellaadvermogen ligt op 270 kW, wat zeer indrukwekkend is. Ook aan snelheid in acceleratie heeft deze elektrische auto geen gebrek: in maar liefst 3.3 seconden bereik je namelijk 100 km/uur, met een vermogen van 475 kW (646 pk).

Ruim en comfortabel

Sportiviteit is opnieuw uitgevonden door het ruime en comfortabele interieur van de Audi e-tron GT. Binnenin zit een centraal dashboard. Ook in de zitpositie is sportiviteit te vinden, deze is namelijk laag. De middenconsole zorgt voor een een ruime afstand tussen de zitstoelen. Audi heeft gekeken naar uitsparingen in het accupakket, hierdoor is veel ruimte achterin gecreëerd, zogenoemde ‘voetgarages’. Ook is er in het interieur gekeken naar een duurzame manier van bekleding: deze is gemaakt van gerecyclede materialen.

Herkenbare Audi met innovatief sausje

De Audi e-tron GT is laag, breed en heeft een grote wielbasis. Ook heeft merk heeft de elektrische aandrijving gecombineerd met een herkenbare Audi-uitstraling. De auto wordt gebouwd op de locatie Böllinger Höfe, waar alles draait om oog voor detail, nauwkeurigheid en kwaliteit. Tevens zijn verdere details van de Gran Turismo: een glazen panoramadak, optionele matrix-ledkoplampen met Audi-laserlicht en geanimeerde achterlichten.

Audi e-tron GT leasen

De Audi e-tron GT leasen kan bij AutoLeasecenter. Wij zijn namelijk overtuigd van deze indrukwekkende elektrische auto. Snelheid, sportiviteit en innovatie komen samen in een herkenbare Audi. Wilt u de Audi e-tron GT leasen, heeft u interesse in het leasen van een andere Audi (bijvoorbeeld de Audi e-tron), of heeft u vragen over deze auto? Neem  dan gerust contact met ons op. Bel 053 – 20 30 150 of mail naar info@autoleasecenter.nl.

 

 

Voordelig leasen? AutoLeaseCenter, uw persoonlijke leasevergelijker.

Persoonlijk contact

AutoLeaseCenter is uw persoonlijke leasemakelaar. U bepaalt waar uw lease auto aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste autolease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

AutoLeaseCenter is dé leasemakelaar voor zowel particuliere als zakelijke auto lease. Wij brengen veel leasecontracten onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw autolease wensen staan centraal bij AutoLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!