Audi eTron lease

De Audi eTron lease? Vanaf begin 2019 is het mogelijk in Nederland. De elektrische auto van Audi is in 2015 al gepresenteerd in Frankfurt. Destijds was het een concreet vooruitblik op een volledig elektrische en sportieve SUV in het hogere segment. Momenteel begint deze auto meer serieuze vormen aan te nemen en staat hij op het punt om de wereld te veroveren.

Audi eTron kenmerken

Dat de Audi eTron geheel elektrisch is, is niet het enige wat deze auto uniek maakt. Kijk maar naar de volgende specificaties en kenmerken:

  • Acceleratie van 0 naar 100 km/h: 6,6 seconden;
  • Actieradius: tot wel 417 kilometer (WLTP);
  • Maximale vermogen; 370 kW;
  • Drie elektromotoren;
  • Koppel: 800 Nm;
  • Begrensde topsnelheid: 200 kilometer per uur (begrensd).

eTron verlichting

Bij het ontwerpen van de Audi eTron is gebruik van matrix-lasertechnologie bij alle belangrijke verlichtingsfuncties. Dit is de nieuwste vorm van autoverlichting en werkt met losse pixels. Hierdoor is de lichtbundel van de koplampen zeer nauwkeurig te vormen. Onder de koplampen zitten maar liefst vijf beeldbepalende verlichtingselementen waarin LEDs zijn gecombineerd met platte OLEDs (Organic Light Emitting Diodes). Deze stralen een homogeen licht uit, zijn dimbaar en het is mogelijk om er diverse animaties mee te vertonen. Deze toepassing is een wereldprimeur, een hoogstandje op het gebied van ‘voorsprong door techniek’ met autoverlichting.

Design en uiterlijk

De Audi eTron is een grotere auto met een slanke uitstraling. Op een karakteristieke wijze loopt de schouderlijn door in de achterklep. Dankzij de LED-lichtgeleider tussen de achterlichten wordt deze vorm extra geaccentueerd. Net zoals de koplampen zijn ook de achterlichunits over twee zones verdeeld.

Audi eTron prijzen

De auto is te koop vanaf € 84.050,-. Daarnaast zijn er voor een meerprijs diverse uitvoeringen en pakketten beschikbaar. In dit overzicht ziet u alle bijbehorende extra opties en meerprijzen. Wij bieden meerdere uitvoeringen van de Audi eTron aan. Benieuwd op welk maandelijks leasebedrag u uitkomt? Stel uw auto samen met onze configurator.

Al meer dan 230 klanten beoordelen ons met een 8,9

Op zoek naar een zakelijke lease auto? Dan mag je bij ons professionaliteit, service en persoonlijke aandacht verwachten. Bekijk hier onze klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Team AutoLeaseCenter

Voordelig leasen? AutoLeaseCenter, uw persoonlijke leasevergelijker.

Persoonlijk contact

AutoLeaseCenter is uw persoonlijke leasemakelaar. U bepaalt waar uw lease auto aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste autolease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

AutoLeaseCenter is dé leasemakelaar voor zowel particuliere als zakelijke auto lease. Wij brengen veel leasecontracten onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw autolease wensen staan centraal bij AutoLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!