BMW 2 Active Tourer leasen

Bent u veel onderweg en hecht u veel belang aan ruimte en flexibiliteit? Dan is de BMW 2 Active Tourer echt iets voor u. De auto is voorzien van voldoende bagageruimte, variabel tot wel 1.510 liter! De auto staat altijd voor u klaar en gaat de uitdaging van nieuwe activiteiten niet uit de weg. Daarnaast is de BMW 2 Active Tourer zeer uitnodigend. De grote portieren zorgen voor comfortabel in- en uitstappen, de optionele zonder aanraking te openen en sluiten bagageklep maakt het beladen nog eenvoudiger en biedt maximaal comfort. Alles wat op uw to-do-lijst staat, kunt u ondernemen met deze prachtige auto. Wilt u de BMW 2 Active Tourer leasen? AutoLeaseCenter helpt u graag op weg.

BMW 2 Active Tourer leasen, ontspannen onderweg

De BMW 2 Active Tourer is een moderne en uitgebreide auto. Met de BMW ConnectDrive bent u altijd ontspannen onderweg. Alle gekoppelde digitale services en apps, maar ook de intelligente assistentiesystemen van de BMW Personal CoPilot bieden u zowel op korte als op lange ritten de juiste uitgebreide ondersteuning. Eenvoudig en ontspannen uw bestemming bereiken, zonder nieuwe doelen uit het oog te verliezen.

Gratis onderhoud en reparaties

Een zeer fijn aspect van een BMW 2 Active Tourer leasen is dat u nooit meer hoeft op te draaien voor de onverwachte onderhouds- en reparatiekosten. Deze schitterende BMW 2 Active Tourer staat altijd tot uw beschikking. Een stukje extra dienstverlening die de meeste leaserijders enorm aanspreekt.

Al meer dan 230 klanten beoordelen ons met een 8,9

Op zoek naar een zakelijke lease auto? Dan mag je bij ons professionaliteit, service en persoonlijke aandacht verwachten. Bekijk hier onze klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Team AutoLeaseCenter

Voordelig leasen? AutoLeaseCenter, uw persoonlijke leasevergelijker.

Persoonlijk contact

AutoLeaseCenter is uw persoonlijke leasemakelaar. U bepaalt waar uw lease auto aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste autolease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

AutoLeaseCenter is dé leasemakelaar voor zowel particuliere als zakelijke auto lease. Wij brengen veel leasecontracten onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw autolease wensen staan centraal bij AutoLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!