BMW 3-Serie lease

De nieuwe BMW 3-Serie maakt indruk. Hij staat op een compleet nieuw platform. Hierdoor staan de voor- en achterwielen vier centimeter verder uit elkaar gezet ten opzichte van de oude BMW 3-Serie. De auto komt direct in een nieuwe uitvoering: de M Performance. Hebt u interesse in de nieuwe BMW 3-Serie lease? Hij staat vanaf maart 2019 in de showrooms! Wilt u liever het oude model leasen? Wij hebben de beste deal voor u klaarstaan!

Ontdek de BMW 3-Serie lease

De BMW 3-Serie heeft een geheel nieuw design gekregen. Het onderstel van deze nieuwe design staat bekend als CLAR. Een afkorting van ‘Cluster Architecture’ in München. De auto is in het geheel gebouwd op dit onderstel en heeft achterwielaandrijving. Hierdoor zult u in de auto meer ruimte ervaren voor uw voeten, knieën, ellebogen en schouders. Ook heeft kofferbak meer ruimte gekregen. Met maar liefst 480 liter kunt u al uw bagage in de kofferruimte kwijt. Doordat de auto 55 kilo minder zwaar is dan zijn voorganger, ligt de auto ook beter op de weg. De BMW 3-Serie heeft een hogere maximumsnelheid en u kunt er efficiënter mee cruisen over de snelweg.

Het interieur

De cockpit van de nieuwe BMW 3-Serie heeft een make-over gekregen. De cockpit is veel strakker en heeft een enorme slag geslagen in de weg naar digitalisering. Wanneer u kiest voor BMW 3-Serie lease en u kiest voor het basismodel, dan zult u nog analoge tellers tegenkomen. Maar bij iedere BMW 3-Serie is geüpgraded, zult u digitale tellers aantreffen. Optioneel is de zogeheten BMW Live Cockpit Professional, een volledig digitaal instrumentarium met een diameter van 10,25 inch met daarnaast nog zo’n display maar dan zelfs 12,3 inch groot.

Al meer dan 230 klanten beoordelen ons met een 8,9

Op zoek naar een zakelijke lease auto? Dan mag je bij ons professionaliteit, service en persoonlijke aandacht verwachten. Bekijk hier onze klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Team AutoLeaseCenter

Voordelig leasen? AutoLeaseCenter, uw persoonlijke leasevergelijker.

Persoonlijk contact

AutoLeaseCenter is uw persoonlijke leasemakelaar. U bepaalt waar uw lease auto aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste autolease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

AutoLeaseCenter is dé leasemakelaar voor zowel particuliere als zakelijke auto lease. Wij brengen veel leasecontracten onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw autolease wensen staan centraal bij AutoLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!