BMW 3 Serie Touring leasen

De nieuwe BMW 3 Serie Touring is een onweerstaanbare auto dankzij zijn unieke combinatie van een sportief design, dynamiek en hoge functionaliteit. De auto is inspirerend vanaf het eerste aanblik. U kunt de BMW 3 Serie Touring volledig aan uw persoonlijke stijl aanpassen dankzij de verschillende uitrustingen van de modellen Sport Line, Luxury Line en M Sport. Een BMW 3 Serie Touring leasen is voor iedereen een uitkomst.

Ontdek de BMW 3 Serie Touring

De BMW 3 Serie Touring is de sportiefste vertegenwoordiger in zijn klasse dankzij zijn onmiskenbare combinatie van dynamiek, elegantie en veelzijdigheid. De auto heeft de klassieke BMW kenmerken: Een lange motorkap, korte overhangen, grote wielbasis en ver naar achteren geplaatst inzittendencompartiment. De BMW 3 Serie Touring biedt daarnaast dynamiek in meerdere facetten. De optionele adaptieve M onderstel of de Variabele Sport Steering zorgen voor optimale wendbaarheid. De aanwezige technologieën van BMW EfficientDynamics maken fascinerende prestaties mogelijk bij een verbluffend laag verbruik.

Functionaliteit

De bagageruimte van de BMW 3 Serie Touring is optimaal op elke uitdaging voorbereid. Denk hierbij aan licht transport tot hele grote en zware bagage. Wanneer de achterbankleuning rechtop staat, is er al een volume van 495 liter bagageruimte beschikbaar. Neergeklapt komt dit neer op zeker 1.500 liter! De BMW 3 Serie Touring is een veelzijdige auto. Achterin is er voldoende ruimte voor twee passagiers, maar ook lange voorwerpen als ski-en snowboardtassen kunnen gemakkelijk worden vervoerd.

Al meer dan 230 klanten beoordelen ons met een 8,9

Op zoek naar een zakelijke lease auto? Dan mag je bij ons professionaliteit, service en persoonlijke aandacht verwachten. Bekijk hier onze klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Team AutoLeaseCenter

Voordelig leasen? AutoLeaseCenter, uw persoonlijke leasevergelijker.

Persoonlijk contact

AutoLeaseCenter is uw persoonlijke leasemakelaar. U bepaalt waar uw lease auto aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste autolease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

AutoLeaseCenter is dé leasemakelaar voor zowel particuliere als zakelijke auto lease. Wij brengen veel leasecontracten onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw autolease wensen staan centraal bij AutoLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!