BMW iX leasen, een nieuwe pionier.

De allereerste iX van BMW komt naar Nederland. Het merk heeft zich volledig overgegeven aan elektrisch. Een auto, ontstaan uit een visie. De iX is in bezit van indrukwekkende technologie, een lange actieradius en een opmerkelijke acceleratie. Eind 2021 kan u de BMW iX leasen.

Groots en grootser

De BMW iX komt in eerste instantie in twee versies: de xDrive40 en de xDrive50. De xDrive40 heeft een actieradius van 350 km (WLTP), een acceleratie van 6.1 seconden en een vermogen van 240 kW (326 pk). Met de xDrive50 gaan we nog een stapje verder. Deze auto heeft een actieradius van 510 kilometer (WLTP), een acceleratie van 4.8 seconden en een vermogen van 370 kW (503 pk). Aan deze indrukwekkende specificaties hangt natuurlijk ook een prijskaartje. De xDrive40 is verkrijgbaar vanaf 86.972 euro en de xDrive50 is verkrijgbaar vanaf 105.472 euro.

Geavanceerde technologie

De meest intelligente auto ooit zegt BMW. Slechts één scherm, verwerkte technologie in het materiaal en de manier waarop het aantal fysieke knoppen is teruggebracht, bewijzen het minimalistische design van de iX. Verder heeft de middenconsole een houten sierpaneel met een aanraakgevoelig oppervlak. De selectieknop voor het infotainmentsysteem heeft een kristalvormige disc.

Tevens bevat de auto meer camera’s, sensoren en radars dan elk ander voorgaand model. Deze auto kan twee keer zoveel gegevens verwerken. Autonoom rijden en parkeren wordt hierdoor een stuk makkelijker.

Snelheid, ook in opladen

De BMW iX heeft een laadcapaciteit tot 200 kW. In minder dan 40 minuten is de auto van 10 naar 80 procent opgeladen. Ook kan u thuis gebruikmaken van een Wallbox en het slimme laadpunt van Alfen. Binnen 11 uur is de auto dan weer volledig opgeladen.

Genieten van deze auto eind 2021

Eind 2021 zal het moment daar zijn: dan kan u de BMW iX leasen. Helaas moeten we dus nog even wachten. Ondertussen toch een elektrische BMW leasen? Bekijk gerust ons aanbod elektrisch van BMW. Of neem een kijkje bij de nieuwste BMW iX3.

Voor meer informatie over de BMW iX kunt u natuurlijk bellen met: 053-2030150, of mail ons gerust via:info@autoleasecenter.nl. Volgt u ons al op LinkedIn?

Al meer dan 230 klanten beoordelen ons met een 8,9

Op zoek naar een zakelijke lease auto? Dan mag je bij ons professionaliteit, service en persoonlijke aandacht verwachten. Bekijk hier onze klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Team AutoLeaseCenter
  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!