BMW iX3 leasen, kies voor de volledig elektrische BMW

De nieuwe elektrische BMW iX3 maakt de X3 familie van BMW compleet. De auto is leverbaar sinds  februari 2021.  Deze volledig elektrische BMW is gearriveerd in Nederland met een prijs vanaf 67.500 euro. BMW iX3 leasen is ook mogelijk. De iX3 heeft een helder en gefocust design. Benieuwd naar alle ins en outs van deze auto? Lees dan snel verder.

Snelheid, vermogen en accu 

De 80 kWh-batterij zorgt ervoor dat de elektrische auto tot wel 360 kilometer komt (WLTP). Bovendien kan opladen met een maximaal laadvermogen van 150 kW. Dit betekent dat binnen een half uur het percentage van de batterij weer op 80% zit. Bij een snelheid van 180 km/uur zal de auto niet meer versnellen. Het totale vermogen van de iX3 is 210 kW. Dit komt neer op 286 pk. Wanneer u het gaspedaal vol indrukt, zal u binnen 6.8 seconden op de 100 km/uur zitten.

Twee modellen 

De auto is beschikbaar in twee modellen: Model Executive en Model High Executive. Model Executive zorgt voor meer comfort en veiligheid en heeft talrijke functionele zaken. Tevens zorgen de Ambiance verlichting voorin en de stoelverwarming voor een goede sfeer binnenin de auto. Model High Executive voegt nog meer indrukwekkende hoeveelheden verdere uitrustingen toe, die zorgen voor een nog meer ontspannende rijbeleving. Beide modellen lijken op de BMW X3, maar een aantal unieke details aan de buitenkant maken het verschil. Daarnaast is het aanbod in kleur opvallend: wit, zwart, zilver, grijs, blauw, en rood zijn de mogelijkheden.

De technologie van de BMW iX3

Bij iedere rijsituatie ondersteunt Driving Asssistent Professional u met deels geautomatiseerde rijsystemen. Bovendien is parkeren en manoeuvreren een stuk makkelijker met Parking Assistent Plus, Surround View, Parking Assistent en de achteruitrijassistent. De entertainmentfuncties zijn ook aanwezig: smartphone intergratie met Android Auto of Apple Carplay zorgen voor amusement en informatie.

Ten slotte valt de Personal Assistent niet te missen: hij geeft informatie over de status van uw auto. Ook geeft hij tips om zo efficiënt mogelijk te rijden en verschillende functies zijn makkelijk met uw stem te bedienen. Onderweg ontvangt u door Connected Charging informatie over de actuele accustatus en de volgende laadmogelijkheid.

BMW iX3 leasen bij AutoLeaseCenter

Met de elektrische iX3 komt BMW de belofte ‘Power of Choice’ na en is de serie compleet. Wilt u de nieuwe BMW iX3 leasen? Of heeft u vragen over deze auto? U kan contact opnemen met ons via: 053-2030150 of via mkb@autoleasecenter.nl

Volg ons via LinkedIn!

Al meer dan 230 klanten beoordelen ons met een 8,9

Op zoek naar een zakelijke lease auto? Dan mag je bij ons professionaliteit, service en persoonlijke aandacht verwachten. Bekijk hier onze klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Team AutoLeaseCenter

Voordelig leasen? AutoLeaseCenter, uw persoonlijke leasevergelijker.

Persoonlijk contact

AutoLeaseCenter is uw persoonlijke leasemakelaar. U bepaalt waar uw lease auto aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste autolease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

AutoLeaseCenter is dé leasemakelaar voor zowel particuliere als zakelijke auto lease. Wij brengen veel leasecontracten onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw autolease wensen staan centraal bij AutoLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!