Citroën C1 leasen

De Citroën C1 is een ideale auto voor in de stad. Daarnaast heeft deze auto een vriendelijk prijskaartje. Helemaal wanneer je deze vergelijkt met zijn concurrenten, de Peugeot en Toyota. De nieuwe Citroën C1 heeft een nieuw gezicht gekregen. Een bijzondere auto voor in de stad. U kunt de Citroën C1 leasen bij AutoLeaseCenter.

Het interieur

Opvallend aan de Citroën C1 is het open dak. Het is mogelijk om deze in een contrasterende kleur te hebben dan de rest van de auto. Daarnaast heeft de auto ook een 7-inch display in het dashboard die gekoppeld kan worden aan uw smartphone. Hierdoor hebt u de mogelijkheid om uw smartphone te bedienen vanaf uw dashboard. Wilt u de Citroën C1 leasen? Dan weet u dat u rijdt in een auto waarvan de bagageruimte is toegenomen ten opzichte van zijn voorganger. Het stuur is in hoogte verstelbaar waardoor u deze kunt aanpassen aan uw eigen wensen.

De Citroën C1 is een relatief stille auto. Met name wanneer je het geluid vergelijkt met zijn voorganger. Dankzij de comfortabele vering en demping voelt kleine oneffenheden in de weg niet of nauwelijks wanneer u op de weg bent. Bent u van plan regelmatig met de Citroën C1 over de snelweg te gaan rijden? Dan zult u verbaasd zijn over de volwassen rijstijl van deze stadsauto.

Al meer dan 230 klanten beoordelen ons met een 8,9

Op zoek naar een zakelijke lease auto? Dan mag je bij ons professionaliteit, service en persoonlijke aandacht verwachten. Bekijk hier onze klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Team AutoLeaseCenter

Voordelig leasen? AutoLeaseCenter, uw persoonlijke leasevergelijker.

Persoonlijk contact

AutoLeaseCenter is uw persoonlijke leasemakelaar. U bepaalt waar uw lease auto aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste autolease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

AutoLeaseCenter is dé leasemakelaar voor zowel particuliere als zakelijke auto lease. Wij brengen veel leasecontracten onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw autolease wensen staan centraal bij AutoLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!