Citroën C3 leasen

De Citroën C3 was altijd dé bestverkochte auto van Citroën. Met dank aan een nieuw uiterlijk en een ongekende veiligheidsuitrusting wilt Citroën deze positie opnieuw bekleden met de C3. Een compacte gezinsauto met voor ieder wat wils. Het is een kleurrijke auto en een waardevolle toevoeging aan het B-segment. De Citroën C3 leasen? Lees gauw verder.

Rijden in een Citroën C3

De vernieuwde Citroën C3 is een stille auto op de weg. De stoelen zijn groot en breed waardoor u het gevoel hebt over de weg te zweven. Wilt u een Citroën C3 leasen? Wanneer u kiest voor het eenvoudigste model, ervaart u al de luxe van diverse technologieën. Zo is de auto voorzien van rijstrookassistentie en verkeersbord- en vermoeidheidsherkenning. Daarnaast kunt u nog diverse opties aan de auto toevoegen. Denk hierbij aan een dode hoek signalering en een zelfstandig remsysteem bij stadssnelheden.

De auto is standaard voorzien van een infotrainmentscherm. Dit scherm maakt de meeste bedieningsknoppen overbodig. Er is voldoende bagageruimte onder andere in het dashboardkastje en in de kofferbak. Met maar liefst 300 liter inhoud kunt u al uw bagage gemakkelijk achterin kwijt.

Al meer dan 230 klanten beoordelen ons met een 8,9

Op zoek naar een zakelijke lease auto? Dan mag je bij ons professionaliteit, service en persoonlijke aandacht verwachten. Bekijk hier onze klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Team AutoLeaseCenter

Voordelig leasen? AutoLeaseCenter, uw persoonlijke leasevergelijker.

Persoonlijk contact

AutoLeaseCenter is uw persoonlijke leasemakelaar. U bepaalt waar uw lease auto aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste autolease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

AutoLeaseCenter is dé leasemakelaar voor zowel particuliere als zakelijke auto lease. Wij brengen veel leasecontracten onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw autolease wensen staan centraal bij AutoLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!