Fiat 500 leasen

Een icoon van wereldformaat. De Fiat 500. Verkrijgbaar in een groot scala aan kleuren. Ideaal voor in de stad. De Fiat 500 is net geen vier meter lang en bijna anderhalve meter hoog. De ideale maten. Klein van formaat, maar handig en behendig in de stad. Dankzij de vrolijke kleurtjes onderscheidt u zich van iedere andere auto, zowel qua innerlijk als het uiterlijk. De Fiat 500 leasen kan eenvoudig en snel bij AutoLeaseCenter.

Fiat 500 leasen, legendarisch rijden

De Fiat 500 is voorzien van een innovatieve TwinAir-benzinemotor. Deze motor is het toppunt van efficiëntie. De reductie van de cilinderinhoud zorgt voor een aanzienlijke verlaging van de CO2-uitstoot. Ook het brandstofverbruik is hierdoor aanzienlijk lager. In maar liefst 15 seconden bereikt de Fiat 500 een snelheid van 100 kilometer per uur vanuit stilstand.
Fiat houdt altijd rekening met uw veiligheid. De Fiat 500 is voorzien van de nieuwste technologieën om uw veiligheid te garanderen. Zo is de auto voorzien van zeven airbags die zorgen voor een allround bescherming voor iedere passagier. De auto is voorzien van cruise control. Zo helpt de Fiat 500 u constant op weg. Ideaal tijdens de langere ritten!

Gratis onderhoud en reparaties

Een zeer fijn aspect van een Fiat 500 lease is dat u nooit meer hoeft op te draaien voor de onverwachte onderhouds- en reparatiekosten. Deze schitterende Fiat 500 staat altijd tot uw beschikking. Een stukje extra dienstverlening die de meeste leaserijders enorm aanspreekt.

Al meer dan 230 klanten beoordelen ons met een 8,9

Op zoek naar een zakelijke lease auto? Dan mag je bij ons professionaliteit, service en persoonlijke aandacht verwachten. Bekijk hier onze klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Team AutoLeaseCenter

Voordelig leasen? AutoLeaseCenter, uw persoonlijke leasevergelijker.

Persoonlijk contact

AutoLeaseCenter is uw persoonlijke leasemakelaar. U bepaalt waar uw lease auto aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste autolease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

AutoLeaseCenter is dé leasemakelaar voor zowel particuliere als zakelijke auto lease. Wij brengen veel leasecontracten onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw autolease wensen staan centraal bij AutoLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!