Ford Focus Lease

De geheel nieuwe Ford Focus wordt omschreven als visionair, ingenieus en opmerkelijk. Hij weet zich moeiteloos een weg te banen over donkere, bochtige wegen, drukke snelwegen, door hectische schema’s, optrekkend en stilstaand verkeer en krappe parkeerplekken. Ontdek het zelf met de nieuwe Ford Focus lease. Met deze auto draait het om zien en gezien worden. Natuurlijk spreken we dan over de slimme verlichting die zeker op de nieuwe Ford Focus aanwezig is. Kiest u ook voor Ford Focus lease?

Technologie Ford Focus lease

De nieuwe Ford Focus is uitgerust met de allernieuwste technologieën van Ford. Alles is ontworpen om uw leven gemakkelijker te maken. Zo rijdt u veiliger en prettiger over de weg. Zo is de Ford Focus uitgerust met de volgende opties:

  • Active Park Assist 2. Deze technologie kan vaststellen of een parkeerplek het juiste formaat heeft, de wagen in of uit de ruimte sturen terwijl hij het stuur, de gasklep en de remmen overneemt. Dit met slechts één druk op de knop;
  • Adaptive Cruise Control met Stop&Go en Speed Sign Recognition. Hiermee houdt de afstand een vooraf ingestelde afstand tot het voertuig voor u, hij past de snelheid van uw auto aan de ter plekke geldende maximum snelheid aan en maakt het rijden gemakkelijker bij langzaam rijdend of optrekkend/stilstaand verkeer;
  • Lane-Centring Assist. Dit werkt samen met de Adaptive Cruise Control om te helpen om uw auto binnen de gemarkeerde rijstroken te houden;
  • Adaptive Front Lighting System. Dit systeem past de koplampen aan uw snelheid en aan verschillende weers- en wegomstandigheden aan.

Uitvoeringen

De nieuwe Ford Focus komt in meerdere uitvoeringen. Elke uitvoering is zorgvuldig gespecificeerd om zijn eigen definitie van het nieuwe Ford Focus karakter te creëren. De uitvoeringen Sport, Luxe en Actief zijn in Nederland verkrijgbaar. Ieder model is ook weer in een groot scala aan kleuren te verkrijgen. Hebt u uw favoriet al gevonden?

Al meer dan 230 klanten beoordelen ons met een 8,9

Op zoek naar een zakelijke lease auto? Dan mag je bij ons professionaliteit, service en persoonlijke aandacht verwachten. Bekijk hier onze klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Team AutoLeaseCenter

Voordelig leasen? AutoLeaseCenter, uw persoonlijke leasevergelijker.

Persoonlijk contact

AutoLeaseCenter is uw persoonlijke leasemakelaar. U bepaalt waar uw lease auto aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste autolease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

AutoLeaseCenter is dé leasemakelaar voor zowel particuliere als zakelijke auto lease. Wij brengen veel leasecontracten onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw autolease wensen staan centraal bij AutoLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!