Hyundai Kona leasen

Hyundai Kona leasen

Hyundai komt met de eerste volledig elektrische SUV in Europa: de Hyundai Kona Electric. Dit is de elektrische variant op de reguliere Hyundai Kona. Zowel de reguliere Hyundai Kona als de Kona Electric leaset u voor lage tarieven bij AutoLeaseCenter. Een Hyundai Kona leasen. Voor zakelijke rijders wordt de reguliere Hyundai Kona geleverd met slechts 22% bijtelling. Bij AutoLeaseCenter leaset u de Hyundai Kona tegen zeer gunstige leasetarieven en contractvoorwaarden. Voor zakelijke lease geldt 22% bijtelling en de vanafprijs ligt rond de 22.000 euro met een leaseprijs van 315,- excl. BTW per maand (o.b.v. 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar).

Wat kenmerkt de Hyundai Kona lease?

Durf anders te zijn door de Hyundai Kona lease. De auto heeft nog een aantal andere bijzonderheden die niet onopgemerkt mogen blijven:

  • De Hyundai Kona is standaard voorzien van airconditioning;
  • Ieder model van de Kona beschikt over Cruise Control;
  • De auto is voorzien van de nieuwste technologieën, denk aan Driver Attention Warning, Hill-start Assist en een anti-blokkeersysteem;
  • Standaard voorzien van een start/stop systeem.

 

 

Al meer dan 230 klanten beoordelen ons met een 8,9

Op zoek naar een zakelijke lease auto? Dan mag je bij ons professionaliteit, service en persoonlijke aandacht verwachten. Bekijk hier onze klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Team AutoLeaseCenter

Voordelig leasen? AutoLeaseCenter, uw persoonlijke leasevergelijker.

Persoonlijk contact

AutoLeaseCenter is uw persoonlijke leasemakelaar. U bepaalt waar uw lease auto aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste autolease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

AutoLeaseCenter is dé leasemakelaar voor zowel particuliere als zakelijke auto lease. Wij brengen veel leasecontracten onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw autolease wensen staan centraal bij AutoLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!