Hyundai Ioniq leasen

Hyundai wilt met de Hyundai Ioniq de concurrentie aangaan met de bekende Toyota Prius. En dat lukt aardig. Het merk heeft de auto ontwikkelt vanuit hun eigen, bekende werkwijze. Namelijk dat wat al bestaat na te maken, maar dan nét iets beter. Deze methode is effectief. Dat blijkt wel uit de manier waarop Hyundai de markt heeft veroverd. Ook de Ioniq is hiervan het resultaat.

Hyundai Ioniq leasen, opvallende kenmerken

Voor het ontwerpen van de Ioniq is, zoals hierboven aangegeven, gekeken naar de Toyota Prius. In plaats van deze klakkeloos over te nemen, heeft Hyundai er diverse elementen en onderdelen aan veranderd. Zo is de batterij van lithium-ion en heeft de wagen een versnellingsbak met dubbele koppeling. Ook wat betreft het uiterlijk is er het één en ander aangepast. De Hyundai Ioniq is geen opvallende auto. Uiteraard heeft hij wel een scherp aflopende daklijn. Maar de auto loopt niet te koop met zijn hybride aandrijflijn.

Interieur Hyundai Ioniq

De Hyundai Ioniq heeft een typisch Hyundai dashboard en een reguliere automaatpook. De knoppen en schakelaars zijn bekend dankzij de andere modellen van Hyundai. Het grote verschil is het materiaalgebruik bij de Ioniq. Zo is er bewust nagedacht over het milieu. Daardoor is er gebruik gemaakt van met name recyclebare materialen. De afwerking hiervan is netjes, u vindt gemakkelijk wat u zoekt.

De Hyundai Ioniq leasen kan simpel en snel bij AutoLeaseCenter.

Al meer dan 230 klanten beoordelen ons met een 8,9

Op zoek naar een zakelijke lease auto? Dan mag je bij ons professionaliteit, service en persoonlijke aandacht verwachten. Bekijk hier onze klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Team AutoLeaseCenter

Voordelig leasen? AutoLeaseCenter, uw persoonlijke leasevergelijker.

Persoonlijk contact

AutoLeaseCenter is uw persoonlijke leasemakelaar. U bepaalt waar uw lease auto aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste autolease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

AutoLeaseCenter is dé leasemakelaar voor zowel particuliere als zakelijke auto lease. Wij brengen veel leasecontracten onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw autolease wensen staan centraal bij AutoLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!