Jaguar I-PACE leasen

Jaguar I-Pace leasen bij AutoLeaseCenter

Op zoek naar een Jaguar elektrische auto? Vanaf de tweede helft van 2018 was de nieuwe Jaguar I-PACE verkrijgbaar. Deze volledig elektrische auto is momenteel weer beschikbaar! Het is mogelijk om de auto helemaal zelf samen te stellen, maar wij helpen u daar ook graag bij. Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met onze mobiliteitsadviseurs.

Wat maakt de I-PACE zo bijzonder?

De Jaguar I-PACE is de eerste volledig elektrische auto van Jaguar. Tijdens de conceptpresentatie werden de volgende details bekend gemaakt:

  • Deze elektrische auto heeft een actieradius van 450 kilometer op één lading (NEDC Norm meer dan 500 km) ;
  • Deze actieradius wordt mogelijk gemaakt door de hightech lithium-ion accu met een capaciteit van 90 kWh;
  • Dankzij het direct beschikbare koppel, de All Wheel Drive-capaciteiten en het aerodynamische design, heeft de I-PACE de acceleratie van een sportauto. Hij gaat van 0 naar 100 kilometer per uur in slechts vier seconden;
  • De twee elektromotoren van de Jaguar I-PACE produceren samen met de 700 Nm direct beschikbare koppel een vermogen van 294 Kw, wat neer komt op zo’n 400 pk;
  • De nieuwe Jaguar beschikt over maar liefst vijf volwaardige zitplaatsen en een totale bagageruimte van 566 liter, waarvan 530 liter achter én 36 liter voor in de auto;
  • De afmetingen van de Jaguar I-PACE zijn: 4680 x 1890 x 1560 mm (LxBxH);
  • Met een 50 kW-snellader bereikt de I-PACE een lading van 80% in slechts 90 minuten.

Interieur en design

Deze volledig elektrische auto van Jaguar is in eerste plaats een échte Jaguar. Hij zorgt voor baanbrekende toekomstige elektrische auto’s. Het spectaculaire en unieke design van de I-PACE, met aerodynamische luchtinlaat op de motorkap, verzonken portiergrepen en markante luchtkanalen, maximaliseert de actieradius van de elektrische auto.
In een elektrische auto is geen ruimte nodig voor een verbrandingsmotor of een transmissietunnel. Dit zorgt voor luxueuze beenruimte voor vijf volwassenen en uitgebreide, innovatieve opbergconcepten voor bagage en andere essentiële zaken. Profiteer van deze luxe beenruimte door Jaguar I-PACE leasen bij AutoLeaseCenter.

Uitvoeringen Jaguar I-Pace

Uitvoering Vanafprijs Leaseprijs:
Jaguar I-Pace S EV400
€ 80.330,00 € 929,00
Jaguar I-Pace SE EV400
€ 88.420,00 € 1.025,00
Jaguar I-Pace HSE EV400
€ 94.480,00 € 1089,00
Jaguar I-Pace First Edition EV400
€ 104.780,00 € 1.169,00

Al meer dan 230 klanten beoordelen ons met een 8,9

Op zoek naar een zakelijke lease auto? Dan mag je bij ons professionaliteit, service en persoonlijke aandacht verwachten. Bekijk hier onze klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Team AutoLeaseCenter

Voordelig leasen? AutoLeaseCenter, uw persoonlijke leasevergelijker.

Persoonlijk contact

AutoLeaseCenter is uw persoonlijke leasemakelaar. U bepaalt waar uw lease auto aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste autolease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

AutoLeaseCenter is dé leasemakelaar voor zowel particuliere als zakelijke auto lease. Wij brengen veel leasecontracten onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw autolease wensen staan centraal bij AutoLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!