Kia Niro EV lease

Interesse in de Kia Niro EV lease? Een uitstekende keuze! De auto is gepresenteerd tijdens de Autosalon van Parijs. Volgens de WLTP heeft de Kia Niro EV een actieradius van maar liefst 485 kilometer! Ideaal voor al uw lange afstanden. De voorganger van de Kia Niro EV, de Kia Niro, is in 2017 én 2018 de bestverkochte hybride auto. Dit belooft veel voor de nieuwe Kia Niro EV. Lease hem bij AutoLeaseCenter.

Kia Niro EV Kenmerken

De Kia e-Niro is de eerste volledig elektrisch aangedreven crossover van Kia. De auto combineert rijplezier en opwindend design met het gebruiksgemak van een compacte crossover en emissie vrij rijden. Het resultaat? De Kia Niro EV is één van de meest interessante elektrische auto ’s van dit moment. Maar wat zijn dan de kenmerken van deze bijzondere auto?

  • Batterijcapaciteit tot 64kWh;
  • Actieradius: 485km (WLTP);
  • Acceleratie: 7,8 seconden;
  • Maximale snelheid: 167km per uur;
  • Geen wegenbelasting tot en met 2020.

Kia Niro EV lease?

De Kia Niro EV leasen is mogelijk bij AutoLeaseCenter! Hebt u interesse in het leasen van een Kia Niro EV via AutoLeaseCenter? Maak uw interesse kenbaar door het onderstaande formulier in te vullen. Eén van onze mobiliteitsadviseurs zal vervolgens contact met u opnemen om de details te bespreken. Hebt u nog vragen of zijn er onduidelijkheden over de Kia Niro EV? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Al meer dan 230 klanten beoordelen ons met een 8,9

Op zoek naar een zakelijke lease auto? Dan mag je bij ons professionaliteit, service en persoonlijke aandacht verwachten. Bekijk hier onze klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Team AutoLeaseCenter

Voordelig leasen? AutoLeaseCenter, uw persoonlijke leasevergelijker.

Persoonlijk contact

AutoLeaseCenter is uw persoonlijke leasemakelaar. U bepaalt waar uw lease auto aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste autolease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

AutoLeaseCenter is dé leasemakelaar voor zowel particuliere als zakelijke auto lease. Wij brengen veel leasecontracten onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw autolease wensen staan centraal bij AutoLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!