Mercedes B-Klasse lease

De derde generatie van Mercedes B-Klasse is een feit. Gepresenteerd op de Paris Motor Show en vanaf december te bestellen. De auto is volledig vernieuwd, maar toch vanuit iedere hoek herkenbaar als een Mercedes. De nieuwe B-Klasse wordt gepromoot als dynamischer, comfortabeler én veiliger dan ooit tevoren. Kiest u ook voor Mercedes B-Klasse lease?

De nieuwe Mercedes B-Klasse

De Mercedes B-Klasse staat, net als de vernieuwde A-Klasse, op het in de basis voorwielaangedreven MFA2-platform van Mercedes. De daklijn ligt lager dan bij het huidige model B-Klasse. Als rijder hebt u de keuze uit meerdere uitvoeringen. Afhankelijk van de uitvoering rijdt de auto op 16- tot 19-inch groot lichtmetalen velgen en beschikt de auto over Multibeam-ledkoplampen. Het interieur toont overeenkomsten met de nieuwe A-Klasse. Achter het stuur vindt u het vrijstaande instrumentarium. Deze is leverbaar in drie verschillende stijlen:

  • Twee 7-inch schermen;
  • Eén 7-inch en één 10,25-inch scherm;
  • Twee 10,25-inch grote schermen.

Mercedes B-Klasse lease

Kiest u voor Mercedes B-Klasse lease? Dan kiest u voor een auto die in staat is om semi-autonoom door het verkeer te gaan. De auto kan dit niet alleen op de snelweg, maar dankzij de ‘actieve rijbaanassistent’ kan hij ook zelfstandig van rijbaan verwisselen.

Deze bijzondere auto van Mercedes zal geleverd worden vanaf februari 2019. Toch is het mogelijk om de auto al in december te bestellen. De prijzen op de Nederlandse markt zullen later volgen.

Al meer dan 230 klanten beoordelen ons met een 8,9

Op zoek naar een zakelijke lease auto? Dan mag je bij ons professionaliteit, service en persoonlijke aandacht verwachten. Bekijk hier onze klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Team AutoLeaseCenter

Voordelig leasen? AutoLeaseCenter, uw persoonlijke leasevergelijker.

Persoonlijk contact

AutoLeaseCenter is uw persoonlijke leasemakelaar. U bepaalt waar uw lease auto aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste autolease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

AutoLeaseCenter is dé leasemakelaar voor zowel particuliere als zakelijke auto lease. Wij brengen veel leasecontracten onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw autolease wensen staan centraal bij AutoLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!