Peugeot 2008 leasen

Alle Peugeot 2008 lease auto’s zijn sportieve en elegante auto’s met Franse stijl. De Peugeot 2008 is speciaal ontworpen als compacte crossover voor het stadsverkeer. Tegelijk robuust en elegant: de ideale zakelijke of private lease auto! Twee speciale modellen van de 2008 lichten we graag voor u uit.

Blue Lion

De speciale uitvoering 2008 Blue Lion is standaard uitgerust met de meest gekozen opties: touchscreen met navigatie, parkeerhulp, elektrisch inklapbare buitenspiegels en nog veel meer. Bovendien zijn extra opties beschikbaar voor een zeer scherpe prijs. U kunt kiezen uit verschillende typen diesel- en benzinemotoren; welke u ook kiest, ze zijn allemaal zuinig en hebben een zeer lage CO2-uitstoot.

GT-line

De 2008 GT Line is de SUVi van Peugeot. Met deze leaseauto trekt u meteen de aandacht door de glanzend zwarte 17 inch-velgen, de elegante afwerking, sierlijke mistlampen en opvallende dakrails. De binnenkant is al net zo indrukwekkend: een met leer en sierstiksels bekleed stuurwiel, het head-up instrumentenpaneel en het touchscreen met het thema Redline. U kunt zorgeloos genieten van de stabiele wegligging door de intuïtieve bediening en veiligheid van de GT-line. De Active City Brake is het belangrijkste veiligheidssysteem: het activeert automatisch het remsysteem bij dreigende aanrijdingen onder de 30 km/u.

Al meer dan 230 klanten beoordelen ons met een 8,9

Op zoek naar een zakelijke lease auto? Dan mag je bij ons professionaliteit, service en persoonlijke aandacht verwachten. Bekijk hier onze klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Team AutoLeaseCenter

Voordelig leasen? AutoLeaseCenter, uw persoonlijke leasevergelijker.

Persoonlijk contact

AutoLeaseCenter is uw persoonlijke leasemakelaar. U bepaalt waar uw lease auto aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste autolease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

AutoLeaseCenter is dé leasemakelaar voor zowel particuliere als zakelijke auto lease. Wij brengen veel leasecontracten onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw autolease wensen staan centraal bij AutoLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!