Peugeot 308 SW leasen

Wat mag u verwachten?

Onbekommerd rijden met een Peugeot 308 SW lease auto houdt onverwachte autokosten op afstand. Met het leasen van deze Peugeot rijdt u zorgeloos rond in een compleet nieuwe auto, voorzien van alle comfort en luxe. Met name de stationcar-uitvoering biedt veel bagageruimte. Tel daar de geweldige rij-eigenschappen bij op en het mag duidelijk zijn dat u zonder hoge aanschafkosten toch al snel kunt genieten van deze prachtige auto. Door een Peugeot 308 SW te leasen, betaalt u maandelijks een vast bedrag, zonder bijkomende kosten.

Design

De nieuwste uitvoering heeft een prachtig design, waarvan het profiel laag en slank is. Een schitterende ‘break’ die strak en sportief uitgevoerd is met een laadruimte die tot de top behoort van dit segment. Licht van gewicht en heerlijk om in te rijden. Met leasen wordt het rijden in een luxe Peugeot 308 SW voor iedereen mogelijk.

Peugeot 308 SW leasen?

Al meer dan 230 klanten beoordelen ons met een 8,9

Op zoek naar een zakelijke lease auto? Dan mag je bij ons professionaliteit, service en persoonlijke aandacht verwachten. Bekijk hier onze klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Team AutoLeaseCenter

Voordelig leasen? AutoLeaseCenter, uw persoonlijke leasevergelijker.

Persoonlijk contact

AutoLeaseCenter is uw persoonlijke leasemakelaar. U bepaalt waar uw lease auto aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste autolease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

AutoLeaseCenter is dé leasemakelaar voor zowel particuliere als zakelijke auto lease. Wij brengen veel leasecontracten onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw autolease wensen staan centraal bij AutoLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!