Porsche Taycan leasen, een echte blikvanger

“Een glimlach die een maximum aan enthousiasme uitstraalt”, aldus Porsche over de  elektrische auto van dit merk: de Porsche Taycan. Een echte blikvanger kunnen we de auto zeker noemen. De Porsche Taycan kunt u leasen bij AutoLeaseCenter.

“Een glimlach die een maximum aan enthousiasme uitstraalt”

Specificaties

Met een prijs vanaf 87.200 euro is deze auto op de markt gekomen. De actieradius is perfect voor zowel ritten in de stad als langere afstanden met een range van 395 kilometer. De accu heeft een capaciteit van 79.2 kWh. Na het gaspedaal vol in te hebben gedrukt, is de 100 km/uur in 5.4 seconden bereikt.

Een echte Porsche

De Porsche Taycan heeft sterke kenmerken die de auto typeren. Een elektrische auto met een puur, expressief en tijdloos uiterlijk. Met twee bagageruimtes, voor en achter, neemt de auto geen gas terug op het gebied van ruimte. Tevens heeft de auto comfort voor vier personen. De Taycan heeft de Porsche Advanced Cockpit met een innovatief Curved Display. De auto heeft aan de buitenkant vloeiende, maar scherpe lijnen en een doorlopende achterlichtunit met het ‘Porsche’ logo in driedimensionale letters in glaslook. Een compleet plaatje waar je nooit op uitgekeken raakt.

Vermogen, zoals we gewend zijn van Porsche

Vermogen zijn we gewend van Porsche, maar hoe zit dat met de elektrische Taycan? De Taycan heeft een laadcapaciteit tot wel 270 kW, dit komt door de 800V-architectuur. De accu van de Taycan Turbo is in vijf minuten voldoende opgeladen (in optimale omstandigheden) voor een rit van 100 kilometer. De topsnelheid van de Porsche Taycan is 230 kilometer. Het totale vermogen zit op 408 pk (300 kW).

Interesse?

Ook u kunt de Porsche Taycan leasen. Er zijn verschillende soorten lease mogelijk bij Porsche. Bent u geïnteresseerd in het leasen van de Porsche Taycan? U kan altijd contact opnemen met een van onze lease-intermediairs. Die kan u voorlichten over verschillende mogelijkheden van de Porsche Taycan. Bel 053-20 30 150 of mail naar info@autoleasecenter.nl.

Volg ons via LinkedIn!

 

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!