Renault Clio leasen

Zoekt u een kleine, praktische auto voor dagelijks gebruik? Misschien is de nieuwe Renault Clio iets voor u! De Clio is klein, maar u komt niets tekort vergeleken met een grotere auto. U rijdt zeer comfortabel door de aandacht aan details. Daarnaast profiteert u van de nieuwste snufjes in technologie en uitrusting.

Praktisch en sensueel

De Renault Clio (of de variant Clio Estate) is niet alleen praktisch, maar heeft ook een sensuele uitstraling: lichtmetalen velgen, getinte ramen, zwartglanzende spiegels , verchroomde badge en lederen bekleden.

De Clio kent vier uitrustingsniveaus, van basic tot uitgebreid. De GT-uitrusting is speciaal voor de sportieve rijder ontworpen, op basis van de Renault Sport. Hiermee kunt u uw Renault aan al uw wensen aanpassen. Uiteraard is er aan uw veiligheid gedacht: de Renault Clio heeft vijf sterren behaald bij de veiligheidstests die worden uitgevoerd door de onafhankelijke organisatie EuroNCAP. Daarmee behoort de Clio tot de koplopers in zijn klasse. De Clio vertoont ook zeer veilig rijgedrag, dankzij het snel reagerende chassis. Met het Media Nav. multimedia- en navigatiesysteem verdwaalt u nooit meer en kunt u ondertussen genieten van uw favoriete muziek.

Renault Clio lease

U kunt de Renault Clio leasen bij AutoLeaseCenter. Voor meer informatie over de mogelijkheden, kunt u contact opnemen met één van onze mobiliteitsadviseurs. Ook is het mogelijk om ons telefonisch te bereiken via: 053 20 30 150.

Al meer dan 230 klanten beoordelen ons met een 8,9

Op zoek naar een zakelijke lease auto? Dan mag je bij ons professionaliteit, service en persoonlijke aandacht verwachten. Bekijk hier onze klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Team AutoLeaseCenter

Voordelig leasen? AutoLeaseCenter, uw persoonlijke leasevergelijker.

Persoonlijk contact

AutoLeaseCenter is uw persoonlijke leasemakelaar. U bepaalt waar uw lease auto aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste autolease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

AutoLeaseCenter is dé leasemakelaar voor zowel particuliere als zakelijke auto lease. Wij brengen veel leasecontracten onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw autolease wensen staan centraal bij AutoLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!