Renault Zoë

Hebt u de voorkeur voor elektrisch rijden, maar bent u bang dat de actieradius van de auto niet ver genoeg reikt? Met de Renault Zoë hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. U geniet nog meer van het rijplezier met de 100% elektrische auto van Renault. De auto kunt u eenvoudig en snel overal opladen waar u het maar wenst. Interesse in de Renault Zoë lease? Begrijpelijk! Want de auto heeft een actieradius van maar liefst 400 kilometer (volgens de NEDC testmethode). Daarbij is er meer goed nieuws over de Renault Zoë te vertellen. De auto krijgt namelijk een nieuwe generatie. De verwachting is dat de Renault Zoë Gen 2 vanaf september 2019 beschikbaar zal zijn!

Ontwerp en eenvoud

De nieuwe Renault Zoë staat stevig op zijn origineel vormgegeven lichtmetalen wielen. Het elektrische karakter van de Zoë wordt benadrukt door de spits toelopende koplampen. Het boemerang-design past helemaal bij de levendigheid en het unieke karakter van de Renault Zoë. De auto zal uw leven een stuk eenvoudiger maken. De auto is nu nog mooier, nog soepeler én nog stiller dan ooit tevoren. U kunt de auto eenvoudig opladen en dankzij zijn automatische versnellingsbak is het erg ontspannen rijden in de nieuwe Renault Zoë. Hebt u interesse in de Renault Zoë lease? Vraag vandaag nog een offerte aan!

Renault Zoë Gen 2

De nieuwe generatie van de Renault Zoë is nog niet formeel aangekondigd door Renault zelf. Maar er zijn al wel de benodigde verwachtingen rondom deze auto. Vanaf september 2019 zou deze auto leverbaar moeten zijn. Zo is de verwachting dat de uiterlijk van de nieuwe generatie niet veel zal afwijken van de eerste generatie. Het interieur daarentegen zal wel flink op de schop gaan. Met name het dashboard zal een compleet andere look en feel hebben. De belangrijkste verandering zult u vinden in de aandrijflijn: de accu zal ongeveer 60 kWh groot worden en de motor wordt hoogstwaarschijnlijk krachtiger. De verwachting is dan ook dat de Renault Zoë Gen 2 een actieradius van ongeveer 400 kilometer zal halen (WLTP).

Al meer dan 230 klanten beoordelen ons met een 8,9

Op zoek naar een zakelijke lease auto? Dan mag je bij ons professionaliteit, service en persoonlijke aandacht verwachten. Bekijk hier onze klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Team AutoLeaseCenter

Voordelig leasen? AutoLeaseCenter, uw persoonlijke leasevergelijker.

Persoonlijk contact

AutoLeaseCenter is uw persoonlijke leasemakelaar. U bepaalt waar uw lease auto aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste autolease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

AutoLeaseCenter is dé leasemakelaar voor zowel particuliere als zakelijke auto lease. Wij brengen veel leasecontracten onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw autolease wensen staan centraal bij AutoLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!