Renault Talisman leasen

Begin 2016 heeft Renault een geheel nieuw model uitgebracht: de Talisman. Een auto die letterlijk uw beschermengel is, want de veiligheidssystemen in deze wagen zijn ongekend. Bovendien is de Talisman een wat zakelijker model, zonder onnodige tierelantijnen, maar met het rijplezier en design dat u van Renault gewend bent.

Sedan met extra

De Talisman is een ruime, comfortabele sedan, waarmee u zowel zakelijk als privé goed uit de voeten kunt. Renault heeft ten opzichte van eerdere versies extra ruimte gecreëerd, zowel binnen als in de kofferbak. Een kofferbak met maar liefst 608 liter inhoud. Door de extra ruimte binnen zit u altijd comfortabel, ook bij lange ritten. Het design is vrij neutraal, maar door de dagrijverlichting en de koplampen is de Talisman direct te herkennen.

Innovatieve technologie is overal zichtbaar: een van de opties is bijvoorbeeld een 8,7 inch touchscreen in het dashboard, zodat u alle bedieningsfuncties direct bij hand heeft. Het multimediasysteem maakt gebruik van een Bose-geluidsinstallatie. De rijervaring wordt geoptimaliseerd door het 4 Control-systeem waarmee de achterwielen meesturen in de bochten voor extra grip.

Al meer dan 230 klanten beoordelen ons met een 8,9

Op zoek naar een zakelijke lease auto? Dan mag je bij ons professionaliteit, service en persoonlijke aandacht verwachten. Bekijk hier onze klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Team AutoLeaseCenter

Voordelig leasen? AutoLeaseCenter, uw persoonlijke leasevergelijker.

Persoonlijk contact

AutoLeaseCenter is uw persoonlijke leasemakelaar. U bepaalt waar uw lease auto aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste autolease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

AutoLeaseCenter is dé leasemakelaar voor zowel particuliere als zakelijke auto lease. Wij brengen veel leasecontracten onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw autolease wensen staan centraal bij AutoLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!