Tesla Model X lease

De Tesla Model X is de snelste en meest capabele SUV op de Nederlandse markt ooit. De auto was bovendien de eerste SUV die een veiligheidsscore van vijf sterren bij de US NCAP behaalde. Dat belooft veel! De Tesla Model X heeft standaard vierwielaandrijving en een 100kWh batterij. Dit zorgt voor een actieradius van maar liefst 565 kilometer (NEDC). De auto biedt meer dan voldoende ruimte en heeft maar liefst plaats voor zeven volwassenen én hun bagage. Twijfelt u nog over de Tesla Model X? De auto haalt in slechts 3,1 seconden een snelheid van 100 kilometer per uur uit stilstand. U kiest toch ook voor Tesla Model X lease?

Elektrisch rijden

De Tesla Model X is een volledig elektrische auto. Als u besluit om de auto ’s nachts nog op te laden, is hij de volgende ochtend zodra u opstaat, volledig opgeladen. Ook is het mogelijk om de Tesla Model X bij ieder openbaar laadpunt of bij een van de specifieke Tesla oplaadnetwerken op te laden. Kiest u voor het opladen bij een superchargelocatie? Dan kunt u met slechts 30 minuten laden alweer 270 kilometer rijden!

 

Al meer dan 230 klanten beoordelen ons met een 8,9

Op zoek naar een zakelijke lease auto? Dan mag je bij ons professionaliteit, service en persoonlijke aandacht verwachten. Bekijk hier onze klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Team AutoLeaseCenter

Voordelig leasen? AutoLeaseCenter, uw persoonlijke leasevergelijker.

Persoonlijk contact

AutoLeaseCenter is uw persoonlijke leasemakelaar. U bepaalt waar uw lease auto aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste autolease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

AutoLeaseCenter is dé leasemakelaar voor zowel particuliere als zakelijke auto lease. Wij brengen veel leasecontracten onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw autolease wensen staan centraal bij AutoLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!