Tesla Model Y leasen

Tesla Model Y leasen, ontworpen voor veiligheid

We moeten nog tot maart 2021 wachten, maar de Tesla Model Y is een feit. Deze elektrische auto is ontworpen om de veiligste in zijn klasse te zijn. Dit model heeft veel overeenkomsten met de Model 3 en met de Model X. De Tesla Model Y is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: de Long Range en Performance. Vanaf 2022 komt er nog een goedkopere versie van deze auto: de Standard Range.  Tesla Model Y leasen, ook voor u?

De volledig elektrische auto Performance racet de weg op met een acceleratie 0-100 km/uur van 3.7 seconden. De actieradius van de Model Y Performance ligt op 480 km (WLTP) en de actieradius van de Model Y Longe Range ligt op 505 km (WLTP). U kan deze Tesla thuis opladen en ook kunt u gebruik maken van alle Superchargers van Tesla, hiervan zijn er wereldwijd op dit moment meer dan 17.000. Het model heeft een 75 kWh accupakket.

Comfort Tesla Model Y leasen

Model Y zorgt voor een maximale veelzijdigheid en heeft plaats voor wel zeven passagiers mét bagage. Doordat elke zitplaats op de tweede rij onafhankelijk kan worden ingeklapt komt er veel ruimte vrij voor bijvoorbeeld ski’s, meubels en andere voorwerpen. Tevens is de Model Y capabel bij regen, sneeuw, modder en off-road.

De elektrische auto heeft een verhoogde zitpositie en een laag dashboard. Model Y heeft een 15-inch touchscreen en een Immersive Sound-systeem. Het interieur is eenvoudig maar overzichtelijk. Met een volledig glazen dak dat extra hoofdruimte biedt, heeft u vrij zicht op de lucht.

Alle nieuwe Tesla’s waaronder de Model Y worden standaard geleverd met Automatic Emergency Braking, botswaarschuwing, dodehoekcontrole en meer. U kan van de Model Y verwachten dat deze een volledig zelfrijdende besturing heeft, die automatisch rijden zowel voor binnen de bebouwde kom als op de snelwegen mogelijk maakt (na wettelijke goedkeuring). Ook zal u de auto automatisch kunnen laten voorrijden op een parkeerplaats.

Kortom zit deze nieuwe Tesla vol met nieuwe snufjes, is de auto groot, ontworpen voor veiligheid, maar ontbreekt snelheid natuurlijk niet zoals we bij Tesla gewend zijn.

Wilt u de Tesla Model Y leasen? U kan zich inschrijven voor de reservering. Ook kan u bij ons terecht voor meer informatie over ons aanbod via onze contactgegevens: 053-2030150 of via mkb@autoleasecenter.nl Volgt u ons al op Linkedin?

Specificaties Performance

Kleur: Divers
Transmissie: Automaat
Brandstof: Elektrisch
Vermogen: 340 kW
Gewicht: 2.000 kg
Bijtelling: 12%/22%
Topsnelheid: 241 km/uur
Acceleratie 0-100 km/uur: 3.7 seconden 

Specificaties Long Range

Kleur: Divers
Transmissie: Automaat
Brandstof: Elektrisch
Vermogen: 258 kW
Gewicht: 2.000 kg
Bijtelling: 12%/22%
Topsnelheid: 217 km/uur
Acceleratie 0-100 km/uur: 5.1 seconden

Al meer dan 230 klanten beoordelen ons met een 8,9

Op zoek naar een zakelijke lease auto? Dan mag je bij ons professionaliteit, service en persoonlijke aandacht verwachten. Bekijk hier onze klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Team AutoLeaseCenter

Voordelig leasen? AutoLeaseCenter, uw persoonlijke leasevergelijker.

Persoonlijk contact

AutoLeaseCenter is uw persoonlijke leasemakelaar. U bepaalt waar uw lease auto aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste autolease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

AutoLeaseCenter is dé leasemakelaar voor zowel particuliere als zakelijke auto lease. Wij brengen veel leasecontracten onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw autolease wensen staan centraal bij AutoLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!