Volkswagen Cross Up! leasen

Volkswagen kwam met de vernieuwde versie van de Up!: De Cross Up! Pak uw spullen en ga er vandoor, de wijde wereld in. De Volkswagen Cross Up! brengt u overal.

Ruimte en stijl

De Volkswagen Cross Up! voelt zich zowel in de stad als op de snelweg thuis. En daarbij zult u altijd opvallen, want de Cross Up! heeft een zeer herkenbaar ontwerp. U kunt kiezen uit vele stylingmogelijkheden: felgekleurde velgen, contrasterende spiegelkappen, speciale striping.
De Cross Up! is één van de ruimste en veiligste auto’s in deze klasse. Elke vierkante centimeter wordt optimaal benut, zodat u zowel voor als achter de ruimte heeft. Ook heeft de Cross Up! de grootste bagageruimte in deze klasse. Dankzij de extra verstevigde achterklep, City Emergency Braking en ESP scoort de Up! vijf sterren in de NCAP-test. De Volkswagen Cross Up! is voorzien van vele snufjes die uw rit zo aangenaam mogelijk maken. Met de gratis Volkswagen App kunt u uw smartphone in de houder klikken, zodat u daarmee het geluidssysteem en de auto kunt bedienen.

Al meer dan 230 klanten beoordelen ons met een 8,9

Op zoek naar een zakelijke lease auto? Dan mag je bij ons professionaliteit, service en persoonlijke aandacht verwachten. Bekijk hier onze klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Team AutoLeaseCenter

Voordelig leasen? AutoLeaseCenter, uw persoonlijke leasevergelijker.

Persoonlijk contact

AutoLeaseCenter is uw persoonlijke leasemakelaar. U bepaalt waar uw lease auto aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste autolease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

AutoLeaseCenter is dé leasemakelaar voor zowel particuliere als zakelijke auto lease. Wij brengen veel leasecontracten onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw autolease wensen staan centraal bij AutoLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!