Volkswagen Polo leasen

De Volkswagen Polo is een oude bekende op de weg: in 2015 vierde hij zijn 40e verjaardag. Het nieuwste model van de Volkswagen Polo is ruimer, sportiever en luxer dan ooit. De auto is rijk aan innovaties die elke rit aangenaam en veilig maken. Geniet u ook binnenkort van Adaptive Cruise Control en automatische airconditioning? Een Volkswagen Polo leasen kan eenvoudig en snel bij AutoLeaseCenter.

Veelzijdig en sportief

Het ontwerp van de Polo geeft zonder al te veel extra poespas de standaard Volkswagen Golf wat extra glans. Qua formaat is de Volkswagen Polo geen kleine jongen meer. Hij is te vergelijken met de Golf III. Er is voldoende zitruimte voor volwassenen, zowel voor- als achterin de wagen. De facelift biedt ook meer keuze uit info- en entertainmentopties. Niet zomaar wint de Volkswagen Polo al jaren prijs na prijs.
De auto is standaard voorzien van diverse innovatieve technologieën. Onder andere de volgende technische snufjes zijn standaard aanwezig bij de Volkswagen Polo:

  • Front Assist;
  • City Emergency Braking;
  • Bergwegrijhulp.

De Volkswagen Polo is verkrijgbaar in een breed assortiment uitvoeringen. Zo is er altijd een model dat bij u past.

Al meer dan 230 klanten beoordelen ons met een 8,9

Op zoek naar een zakelijke lease auto? Dan mag je bij ons professionaliteit, service en persoonlijke aandacht verwachten. Bekijk hier onze klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Team AutoLeaseCenter

Voordelig leasen? AutoLeaseCenter, uw persoonlijke leasevergelijker.

Persoonlijk contact

AutoLeaseCenter is uw persoonlijke leasemakelaar. U bepaalt waar uw lease auto aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste autolease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

AutoLeaseCenter is dé leasemakelaar voor zowel particuliere als zakelijke auto lease. Wij brengen veel leasecontracten onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw autolease wensen staan centraal bij AutoLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!