Volkswagen e-Up!

Binnenkort weer beschikbaar!

Op zoek naar de ideale stadsauto die op elektriciteit rijdt? Zoek dan niet verder! Volkswagen komt met de tweede generatie van de Volkswagen e-Up! De auto staat bekend om zijn pit, is 100% elektrisch en net zo compact als zijn voorganger. Met de vernieuwing heeft Volkswagen de e-Up! direct uitgerust van smartphone integratie, automatische verlichting en het innovatieve City Emergency Braking Systeem, waarmee de auto bij lage snelheden zelfstandig remt als er een botsing dreigt. Het goede nieuws? De auto is dit jaar al verkrijgbaar!

Vernieuwingen en specificaties

Ondanks dat Volkswagen nog niet alle specificaties bekend heeft gemaakt of foto’s heeft getoond, zijn hier al wel de nodige verwachtingen voor. Zo is voorspeld dat de accu van de Volkswagen e-Up Gen 2 dubbel zo groot zal zijn als in zijn voorganger. Dit biedt niet alleen een grotere actieradius, maar waarschijnlijk ook meer vermogen en laadsnelheid. Er zijn onbevestigde berichten dat er naast een 36 kWh model ook een instapmodel van 24 kWh en een topmodel van 49 kWh ontworpen zijn. De huidige verwachting is dat de auto eind 2019 al leverbaar zal zijn!

Waarom elektrisch rijden?

Elektrisch rijden heeft vele voordelen ten opzichte van rijden op fossiele brandstoffen. Denk bijvoorbeeld aan de volgende punten:

  • Zuinig en milieubewust;
  • Sneller optrekken ten opzichte van een fossiele brandstof auto;
  • Geen BPM en wegenbelasting;
  • Voor de zakelijke rijders geldt slechts 4% bijtelling.

Leasemogelijkheden Volkswagen e-Up!

Wilt u de vernieuwde Volkswagen e-Up! leasen? Dan bent u bij AutoLeaseCenter aan het juiste adres. Voor zakelijke lease bieden wij diverse mogelijkheden aan. Daarbij hebt u de keuze uit operational lease en  financial lease. Hebt u interesse in het leasen van een Volkswagen e-UP! Gen 2 via AutoLeaseCenter? Maak uw interesse kenbaar door het onderstaande formulier in te vullen. Eén van onze mobiliteitsadviseurs zal vervolgens contact met u opnemen om de details te bespreken. Hebt u nog vragen of zijn er onduidelijkheden over de Volkswagen e-Up? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wilt u snel rijden in een Volkswagen e-Up? Het oude model is nog leverbaar!

Volkswagen e-Up! leasen

Al meer dan 230 klanten beoordelen ons met een 8,9

Op zoek naar een zakelijke lease auto? Dan mag je bij ons professionaliteit, service en persoonlijke aandacht verwachten. Bekijk hier onze klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Team AutoLeaseCenter

Voordelig leasen? AutoLeaseCenter, uw persoonlijke leasevergelijker.

Persoonlijk contact

AutoLeaseCenter is uw persoonlijke leasemakelaar. U bepaalt waar uw lease auto aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste autolease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

AutoLeaseCenter is dé leasemakelaar voor zowel particuliere als zakelijke auto lease. Wij brengen veel leasecontracten onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw autolease wensen staan centraal bij AutoLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!