Volvo V60 leasen

Wat mag u verwachten?

Een Volvo V60 leasen? Dan kiest u voor een wagen met uitzonderlijke kwaliteiten. Volvo bouwt al meer dan 60 jaar auto’s die perfect in uw leven passen. Een krachtig silhouet, gedurfde verhoudingen. Een onmiskenbaar Scandinavisch design met focus op innovaties. Alles bedoeld om uw leven gemakkelijker te maken. Dit alles heeft ook geleid tot de ontwikkeling van een nieuwe auto: de nieuwe Volvo V60.

Volvo V60, veranderingen en veiligheid

De vernieuwde Volvo V60 is gegroeid ten opzichte van het oude model. Hierbij gaat het voornamelijk om de bagageruimte. Bij de nieuwe Volvo V60 bedraagt deze maar liefst 529 liter, wat bij het oude model slechts 430 liter was. Ook is deze nieuwe auto uitgerust met vrijwel alle rij-assistenten die Volvo heeft ontwikkeld. De auto zal iedere obstakel ontwijken of zelfs afremmen wanneer u dit zelf niet doet. Dit model van Volvo is ongetwijfeld één van de veiligste in zijn klasse. Wist u dat de nieuwe Volvo V60 ook verkrijgbaar is als hybride?

 

Al meer dan 230 klanten beoordelen ons met een 8,9

Op zoek naar een zakelijke lease auto? Dan mag je bij ons professionaliteit, service en persoonlijke aandacht verwachten. Bekijk hier onze klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Team AutoLeaseCenter

Voordelig leasen? AutoLeaseCenter, uw persoonlijke leasevergelijker.

Persoonlijk contact

AutoLeaseCenter is uw persoonlijke leasemakelaar. U bepaalt waar uw lease auto aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste autolease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

AutoLeaseCenter is dé leasemakelaar voor zowel particuliere als zakelijke auto lease. Wij brengen veel leasecontracten onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw autolease wensen staan centraal bij AutoLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!