Volvo XC40 leasen

Bij het ontwerpen van de Volvo XC40 is rekening gehouden met essentie. Wanneer u in de auto stapt, zult u ervaren dat alles op zijn plek valt. De slimme opbergmogelijkheden zorgen ervoor dat uw leven in de XC40 past, in plaats van andersom. Met behulp van de nieuwste technologieën in de Volvo XC40 kunt u zich focussen op dat wat u echt belangrijk vindt.

Veiligheid

De Zweedse Volvo staat al jaren bekend om zijn zorg voor veiligheid. Ook met de XC40 laat het merk opnieuw zien beter te zijn in veiligheid dan zijn concurrentie. De Volvo XC40 heeft een soort co-piloot aan boord die andere voertuigen, fietsers, voetgangers én dieren herkent. Wanneer u niet op tijd remt, of andere verkeersdeelnemers over het hoofd ziet, zal de auto het remmen van u overnemen. Een ander positief kenmerk van de Volvo XC40: De auto zal u corrigeren wanneer u per ongeluk van de weg raakt. Dit betekent dat de Volvo XC40 u weer terug op de reguliere weg zal sturen.

Volvo XC40 leasen

Bent u net zo enthousiast over deze nieuwe Volvo als wij? U kunt hem bij ons leasen tegen de meest scherpe tarieven. Zakelijk leasen kan al vanaf €524,- per maand. Wilt u meer informatie over de Volvo XC40? Neem dan contact op met één van onze mobiliteitsadviseurs.

Al meer dan 230 klanten beoordelen ons met een 8,9

Op zoek naar een zakelijke lease auto? Dan mag je bij ons professionaliteit, service en persoonlijke aandacht verwachten. Bekijk hier onze klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Team AutoLeaseCenter

Voordelig leasen? AutoLeaseCenter, uw persoonlijke leasevergelijker.

Persoonlijk contact

AutoLeaseCenter is uw persoonlijke leasemakelaar. U bepaalt waar uw lease auto aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste autolease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

AutoLeaseCenter is dé leasemakelaar voor zowel particuliere als zakelijke auto lease. Wij brengen veel leasecontracten onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw autolease wensen staan centraal bij AutoLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!