AutoLeaseCenter
31619055620
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Kia Niro leasen

Niro

Per maand Op aanvraag
Bijtelling 22%
Offerte aanvragen

Introductie van de Kia Niro lease auto

Interesse in de Kia Niro EV lease? Een uitstekende keuze! Ideaal voor al uw lange afstanden. De voorganger van de Kia Niro EV, de Kia Niro, was in 2017 én 2018 de bestverkochte hybride auto. Dit belooft veel voor de Kia Niro EV. Lease hem bij AutoLeaseCenter.

Offerte aanvragen

Specificaties Kia Niro

  • Consumentenprijs
  • Bijtelling 22 %
  • Vermogen pk
  • Aanhanger geremd kg
  • Transmissie
  • Aanhanger ongeremd kg
  • Aandrijving
  • Acceleratie sec
  • Lengte mm
  • Hoogte mm
  • Breedte mm
  • Kofferbakruimte liter
Meer specificaties Minder specificaties

Kia Niro Lease tarieven en looptijden

Bruto en netto bijtelling

Neem voor informatie over de bruto en netto bijtelling contact met ons op.
Inbegrepen bij deze Kia Niro lease auto
Inbegrepen bij deze aanbieding
  • Betaal een vast bedrag per maand, geen onverwachte kosten
  • Inclusief wegenbelasting
  • Inclusief verzekering
  • Inclusief onderhoud
  • Inclusief pechhulp
De voordelen van leasen bij Autoleasecenter

Altijd de beste deal

Prijscheck bij 10 leasemaatschappijen

Persoonlijk advies

onafhankelijk en snel

9.1

Blije klanten

9.1 uit 166 reviews

Handige vergelijker

Vergelijk snel je selectie auto's

Kia Niro EV lease?

De Kia Niro EV leasen is mogelijk bij AutoLeaseCenter! Hebt u interesse in het leasen van een Kia Niro EV via AutoLeaseCenter? Maak uw interesse kenbaar door het onderstaande formulier in te vullen. Eén van onze mobiliteitsadviseurs zal vervolgens contact met u opnemen om de details te bespreken. Hebt u nog vragen of zijn er onduidelijkheden over de Kia Niro EV? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Kia Niro lease, geïnspireerd door de natuur

De Kia Niro is een moderne en uitgebreide auto, geïnspireerd door de natuur. Het sportieve profiel en de brede, panoramische ramen maken de Kia Niro één met de natuurlijke omgeving. Dynamische lijnen stralen beweging en snelheid uit. De nieuwe Kia Niro is geïnspireerd op de natuur, zijn hybride technologie is gemaakt om die natuur zo min mogelijk te belasten. Milieu en natuurbewust rijden met de Kia Niro.

Kia Niro lease

Ben je op zoek naar een uitgebreide en moderne auto, geschikt voor lange afstanden? Dan laten wij je graag kennis maken met de Kia Niro. Uiteraard kan je deze auto kopen, maar ben je al bekend met de vele voordelen van een leasecontract? Je kunt erop rekenen dat Auto Lease Center altijd zijn best doet om de beste deal voor jou te vinden. Wij vertellen je graag meer over de prachtige Kia Niro en de voordelen van leasen.

Specificaties van de Kia Niro

Wat maakt de Kia Niro een geliefde auto onder onze klanten? Wij zetten graag de specificaties voor jou op een rij:

  • Met een vermogen van 142pk beschik je gegarandeerd over een krachtige auto.
  • Met voorwielaandrijving en automatische transmissie houd je gemakkelijk de controle en kan je veilig en verantwoord de weg op.
  • De Kia Niro is niet alleen een grote auto, maar biedt jou ook voldoende kofferbakruimte met een inhoud van ruim 1400 liter.

Je kan er uiteraard voor kiezen om de Kia Niro te kopen voor een consumentenprijs van bijna 30 duizend euro. Als je liever wat geld wil besparen en ruimte wil creëren om te budgetteren, dan kan een Kia Niro lease wellicht een aantrekkelijke optie zijn.

Kia Niro lease afsluiten

Wil jij een Kia Niro leasen? Dan kan je terecht bij Auto Lease Center. Maar wat maakt een Kia Niro lease van Auto Lease Center een voordelige keuze? Wij zetten graag de voordelen voor jou op een rij:

  • Bij Auto Lease Center zetten wij alles op alles om de ideale Kia Niro lease optie voor jou te regelen. Dit houdt in dat je altijd een lease contract zult afsluiten waar jij achter staat.
  • Door een leasecontract af te sluiten, betaal je slechts een vast bedrag per maand voor jouw Kira Niro. Dit betekent dat je nooit verrast zult worden met bijkomende kosten. Zo kan je blijven sparen of is er volop ruimte om jouw geld te besteden aan andere belangrijke zaken.
  • Wist je dat jouw Kia Niro lease een heleboel opties inbegrepen heeft? Denk dan aan onderhoud, pechhulp, verzekeringen en wegenbelasting. Het enige waar jij je nog zorgen over hoeft te maken, zijn de brandstofkosten.

Kortom: een Kia Niro lease van Auto Lease Center is een voordelige optie voor wie maandelijks graag wat geld overhoudt en zorgeloos de weg op wil. Wij gaan op zoek naar jouw ideale Kia Niro lease: vraag nu nog een offerte aan en ontdek het zelf.

Kia Niro lease bij Auto Lease Center

Voor een Kia Niro lease ben je bij Auto Lease Center aan het juiste adres. Wij vinden altijd de beste deal en hebben in de afgelopen jaren al een boel tevreden klanten de weg op gekregen. Wat mag jij van ons verwachten?

In samenwerking met verschillende betrouwbare leasemaatschappijen gaan wij onafhankelijk op zoek naar het perfecte leasecontract, aansluitend op jouw eisen en wensen. Wij banen ons een weg tussen de verschillende opties en vergelijken deze nauwkeurig, om vervolgens minimaal 4 verschillende offertes uit te kunnen werken. Vervolgens ontvang je van ons het meest passende voorstel. Ga je akkoord? Dan ontvang je van ons binnen een mum van tijd het lease contract. Waarna je zonder zorgen kunt rondrijden in een geweldige Kia Niro.

Vragen over onze werkwijze? Neem in dat geval gerust een keer contact op. Ook laten wij je graag kennis maken met al onze automerken en overige auto’s van het merk Kia. Alles om jou te voorzien van de ideale leaseauto.

Overige modellen

Kia Ceed-Sportswagon Lease
Kia Ceed Lease
Kia Ev6 Lease
Kia Niro Lease
Kia Picanto Lease
Kia Proceed Lease
Kia Rio Lease
Kia Sorento Lease
Kia Soul Lease
Kia Sportage Lease
Kia Stinger Lease
Kia Stonic Lease
Kia Xceed Lease
AutoLeaseCenter

Lease auto's

Overig

Kia Niro

Niro

Nog vragen? Bel of app ons!

053 20 30 150 31619055620