De nieuwe Tesla model 3 is al een ruime tijd geleden aangekondigd. Maar nu is het eindelijk zo ver! Vanaf maart 2019 zal de auto ook in Nederland geleverd worden. In dit blogartikel zullen wij u meer vertellen over deze bijzondere auto. Wij zullen de Tesla 3 specs toelichten, iets vertellen over Tesla Model 3 lease en dan uiteraard met name de Tesla Model 3 Nederland. Bent u net zo benieuwd naar de Model 3 als wij?

De nieuwe Tesla model 3

De nieuwe Tesla model 3 beloofd een heel interessante auto te zijn geworden. Niet alleen heeft hij een actieradius volgens de WLTP van minimaal 530 kilometer, ook weet hij een snelheid van 100 kilometer per uur te halen in slechts 3,5 seconden. De Model 3 is gemaakt voor veiligheid, zo promoot Tesla. De metalen constructie bestaat uit aluminium en staal. Dit zorgt voor een maximale sterkte. Op de auto zijn diverse tests uitgevoerd, zo ook een crashtest op het dak. Bij deze test weerstond de Model 3 maar liefst vier keer zijn eigen gewicht, zelfs met een volledig glazen dak. Dit gewicht is gelijk aan het gewicht van twee volwassen olifanten.

nieuwe tesla model 3

Tesla Model 3 Nederland

Uiteraard wordt de Tesla Model 3 Nederland ook in diverse uitvoeringen geleverd. Zo is er een mogelijkheid om de auto te bestellen met een Dual Motor, All-Wheel Drive, Performance-velgen en -remmen en een verlaagde wielophanging voor volledige controle onder alle weersomstandigheden. Dankzij de spoiler van carbon fiber wordt de stabiliteit bij hogere snelheden verbeterd. Daardoor is het mogelijk om in slechts 3,5 seconde van stilstand naar 100 kilometer per uur te sprinten.

De Model 3 is een volledig elektrische auto. Als u besluit om de auto ’s nachts op te laden, is hij volledig opgeladen op het moment dat uw wekker de volgende ochtend gaat. Daarnaast is het mogelijk om de auto op te laden bij ieder openbaar laadpunt of bij een van de specifieke Tesla oplaadnetwerken. Kiest u voor opladen bij een superchargelocatie? Dan kunt u met 30 minuten laden alweer 270 kilometer rijden!

Tesla 3 specs

De Tesla Model 3 komt in twee uitvoeringen. Allereerst is er de Performance uitvoering. Daarnaast is er de Long Range uitvoering. Beide auto’s beschikken over een Dual Motor. Hier een globale vergelijking tussen deze twee uitvoeringen:

Performance Longe Range
Van 0 tot 100 km/u in slechts 3,5 seconden Van 0 tot 100 km/u in slechts 4,8 seconden
Actieradius: 530 km Actieradius: 560 km
Topsnelheid: 250 km/u Topsnelheid 233 km/u
Wielen: 20” performance-velgen Wielen: 18” Aero velgen óf 19” sportvelgen
Inbegrepen:
Verlaagde rijhoogte
Performance remmen
Carbon Fiber spoiler
Performance pedalen
Track Mode
 

Voor de overige Tesla 3 specs gaan we uit van de Performance uitvoering:

model 3

Interieur:

Premium Interieur:

https://vimeo.com/305456768

Tesla Model 3 lease

De Tesla Model 3 Nederland zal vanaf maart 2019 geleverd worden. AutoLeaseCenter biedt de mogelijkheid voor Tesla Model 3 lease. Hebt u interesse om de Model 3 te leasen voor zakelijk gebruik? Neem dan contact op met onze mobilieitsadviseurs. Enkele van onze collega’s zijn gespecificeerd in het elektrische rijden en kunnen u hier alles over vertellen. Hebt u vragen over de Tesla Model 3 lease, wilt u de leaseprijzen weten of wilt u uw plekje claimen? Stuur dan direct een e-mail naar info@autoleasecenter.nl of bel ons via 053 – 20 30 150. Uiteraard is contact vrijblijvend en zit u nergens aan vast!

Al meer dan 230 klanten beoordelen ons met een 8,9

Op zoek naar een zakelijke lease auto? Dan mag je bij ons professionaliteit, service en persoonlijke aandacht verwachten. Bekijk hier onze klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Team AutoLeaseCenter

Voordelig leasen? AutoLeaseCenter, uw persoonlijke leasevergelijker.

Persoonlijk contact

AutoLeaseCenter is uw persoonlijke leasemakelaar. U bepaalt waar uw lease auto aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste autolease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

AutoLeaseCenter is dé leasemakelaar voor zowel particuliere als zakelijke auto lease. Wij brengen veel leasecontracten onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw autolease wensen staan centraal bij AutoLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!