Kiest u voor Audi A1 lease? De nieuwe Audi A1 Sportback herdefinieert het segment van de compacte auto’s. Met zijn karakteristieke, vlotte design pakt de tweede generatie van de A1 de lijnen op van de eerste Audi Quattro. Het interieur is op de bestuurder ingericht, de vormgeving heeft een eigen signatuur en de aankleding is te personaliseren. De A1 Sportback heeft dan ook het sportiefste interieur in zijn klasse. Bovendien is hij leverbaar met infotainment en elektronische assistentiesystemen uit veel duurdere auto’s en is ook de connectiviteit bijzonder goed voor elkaar.

Wenst u gebruik te maken van deze aanbieding en kiest u voor de Audi A1 lease? Vraag dan nu een offerte aan door het offerteformulier in te vullen. Wij sturen u vervolgens de offerte binnen één werkdag toe! Het is ook mogelijk om een willekeurige Audi zelf samen te stellen met onze carconfigurator. Dan ontvangt u van ons een maatwerkofferte op basis van uw eigen configuratie.

Tarieven Audi A1 lease

De Audi A1 lease kan voordelig met de actie van AutoLeaseCenter! De vermelde vanaf prijs is op basis van de Audi A1 25 TFSI Pro Line 5d Sportback met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages ook mogelijk. De tarieven treft u aan in ons kostenoverzicht.

Aanwezige extra’s

Kiest u voor Audi A1 lease, dan profiteert u direct van de aanwezige technologieën:

  • Airconditioning;
  • Multifunctioneel stuurwiel;
  • Telefoonvoorbereiding en lader;
  • Elektrisch verstelbaar en verwarmbare buitenspiegels.

Flexibele contracten

Wij werken met flexibele contracten met een unieke meer / minderdagenregeling. Hiermee profiteert u ook gedurende het leasecontract van de Audi A1 van flexibiliteit in het contract. Dit maakt onze lease-aanbieding niet alleen voordelig, maar ook flexibel. Wilt u meer informatie over onze flexibele contracten, neem dan contact met ons op via 053-2030150.

Wilt u nog meer leaseaanbiedingen bekijken? Ga dan naar het auto lease overzicht.

Voor meer informatie over deze aanbieding kunt u natuurlijk bellen met: 053-2030150

Specificaties

Kleur Divers
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Benzine
Motorinhoud 999 cc
Vermogen 95 pk
Gewicht 1065 kg
Bijtelling 22%

Looptijden en tarieven

60 maanden € 369
48 maanden € 385
36 maanden € 409
24 maanden € 465
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen