Dit jaar nog rijden in de Audi E-tron Quattro lease met de gunstige lage bijtelling? Het kan nu nog met de aanbieding van AutoLeaseCenter! Bij ons kunt u de Audi E-tron leasen uit voorraad, levering in 2020 is hierdoor gegarandeerd. De eerste volledig elektrische Audi is niet alleen sportief, maar ook net zo veelzijdig inzetbaar als een auto met brandstofmotor. Met de Audi E-tron lease aanbieding is dit model nu ook nog eens zeer voordelig! Audi E-tron leasen doe je dan ook snel & voordelig via onze website.

Wilt u gebruik maken van onze aanbieding en de Audi E-tron leasen? Vraag dan nu een offerte aan voor de auto. Wij sturen u de offerte vervolgens binnen 1 werkdag toe. Het is ook mogelijk om de auto zelf naar wens samen te stellen via onze car configurator. Dan ontvangt u van ons een maatwerkofferte op basis van uw eigen configuratie.

Leasetarieven Audi E-tron Quattro lease

De Audi E-tron leasen kan voordelig met de aanbieding van AutoLeaseCenter! De vermelde vanaf prijs is op basis van de Audi E-tron 55 Quattro Edition 5d met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages ook mogelijk. De tarieven treft u aan in ons kostenoverzicht.

Flexibele contracten

Wij werken met flexibele contracten, met een unieke meer / minderdagenregeling. Hiermee profiteert u ook gedurende het leasecontract van de Audi E-tron lease van flexibiliteit in het contract. Dit maakt onze lease-aanbieding niet alleen voordelig, maar ook flexibel. Wilt u meer weten over onze flexibele contracten? Neem dan contact met ons op via 053-2030150

Wilt u nog meer leaseaanbiedingen bekijken? Ga dan naar het auto lease overzicht.

Voor meer informatie over deze aanbieding kunt u natuurlijk ook bellen: 053-2030150. Volgt u ons al op LinkedIn?

 

Specificaties

Kleur Divers
Transmissie Automaat
Brandstof Elektrisch
Vermogen 300 pk
Gewicht 2455 kg
Bijtelling 8%

Looptijden en tarieven

60 maanden € 799
48 maanden € op aanvraag
36 maanden € op aanvraag
24 maanden € op aanvraag
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen